7 Mart 2013 Perşembe

0

Müjde! | Balıkesir'e GRATİS açılıyor!



Merhaba, merhaba, merhaba!
Ha açıldı açılacak, aman duyduklarımız doğru mu değil mi derken, sonunda Gratis Balıkesir'e de açılıyor. En çok sevinenlerden biri benimdir kesinlikle! Aylardır almak istediğim ürünlerle karşılaşacağım için çok mutluyum! (Yazar burada tüm Gratis'i silip süpürdüğünü hayal ediyor)

Çok yakın mevkilerden aldığım haberlere göre 15 Mart gibi açılması bekleniyor. Yeri de Milli Kuvvetler caddesi'nde olacak. En çok da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne yetişemediği için kahroldum. Çünkü yarın Gratis olan şehirlerde büyük %50 indirimler olacak! "Ben alamadım siz alın" diyerek kendimi teselli edeyim.

Gratis, bir kişisel bakım marketi. Burada en güzel markaları bulabilirsiniz. Hemde çok uygun fiyatlarla. Yeni keşfedeceğiniz bir çok ürün olacaktır. 

Alacağım o kadar çok ürün birikti ki her gün liste yapar oldum. Size de tavsiye edeceklerim mutlaka olacak ve bundan sonra buradan aldığım ürünleri anlatıp, favorilerimi, sevdiklerimi size yazacağım. 

En çok alışveriş yapacağım markalar; Essence, the Balm(bak elim ayağım titredi), Bee Beauty ve niceleri!

İndirim kampanyaları, uygun fiyatları ile bizi kendine bağlayacak olan Gratis, şimdiden Balıkesir'e hayırlı ve uğurlu olsun o zaman!

Bekliyoruz!

Bu arada Dünya Kadınlar Günü'nüzü de en içten dileklerimle kutlarım!

:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top