20 Mart 2013 Çarşamba

0

TESYEV Daveti 'nin Şaşırtan Şıklığı..

Tesyev daveti gerek anlamı gerekse yaşanan şıklık açısından her zaman favorilerimden..Yine beni yanıltmadı ve bir sürü şıklık ve güzellik arasında şimdiden söylüyorum sarhoş olabilirsiniz :)

Katılımcı çok vaktim de az olunca doğal olarak sadece beğendiklerimi ve high fashion anlamında konuşulmaya değer olanları ele alıyorum. 



Öncelikle vakiftaki konumu gereği gecenin ev sahibi Siren Ertan Çarmıklı ile başlıyorum. Tahmin edileceği gibi üstünde çok şık bir Siren Ertan Couture görüyorsunuz. Zaten kendi fiziği ışıl ışıl olan biri. Siyah rengini bile teninin rengi, makyajı ve saçlarıyla parlatabilir o kadar aydınlık. Kesim çok yakışmış. Altın rengi işlemeler olduğundan herhangi bir kolye ya da gerdanlık takmamış iyi etmiş. Küpeleri çok güzel. Saçının modeli ve makyajı dört dörtlük. Eleştirecek hiçbir şey bulamıyorum. 



Sanem Tezman nefiss !! Reed Krakoff elbisenin rengi çok yakışmış ve hafif dökümü çok klas. İlk bakışta bu yakaya kolye olur mu diyebilirsiniz ama görüldüğü gibi pekala olmuş hatta güzel dozunda bir ışıltı katmış. Kotur ayna clucha bayıldımm



Fatoş Sarıgül 'ün üstünde Lanvin 'in 2013 yaz koleksiyonundan nefiss güzellikte bir tulum görüyorsunuz. Koleksiyonun en hit parçalarından biri ve Fatoş Sarıgül 'ün tarzını gözönüne alırsam beklenmedik süpriz bir seçim olmuş diyebilirim. Ve gayet iyi taşımış kendince güzel yorumlamış. Saç modeli ve koyu makyajı bu tulum için en ideal dozda. Ağır couture takıları ise yerinde seçimler olmuş. 


Şu ana kadar gördüğüm en şık ama en şık Melda Kosif ile karşı karşıyayım. Gördüğümde gözlerime inanamadım. Yıllardır yazılarımı takip edenlerin bildiği gibi favoriler listemde hiçbir zaman olmamıştır ama bu gördüğüm şıklık ve güzellik karşısında bana sen nerelerdeydin Melda Kosif? narası attırıyor. Şayet bu kesim elbiseyi birisi tavsiye etmişse o kişinin tavsiyelerine kulak versin derim. Muhteşem !! Yaka kesimi, eteklerin uzunluğu ve dökümü, makyajı, saçı, aksesuarları ve duruşuyla herşey dört dörtlük güzellikte !! 



Bir diğer Kosif 'e Hilal Kosif 'e geçiyoruz. Roland Mouret siyah elbisesinin içinde zarafet timsali. Makyajı, saç modeli, takıları ve kıyafetine ışıltı katan portföy seçimiyle bir diğer dört dörtlük şıklık ve güzellik !





İdil Fırat Victoria Beckham elbisesiyle bir diğer muhteşem görünenlerden. Bu kadar zayıflığınız varsa bence de en doğru seçim VB kesim elbiseler. Üstünde şahane durmuş. Bu sefer koyu makyajı bile kıyafetle çok hoş görünüyor. Portföyünü yeşil renkte seçmesi güzel olmuş. 


Araya Feryal Gülman 'ı alıp siyah egemenliğine biraz ara verelim :) Vişne çürüğü renkli Zac Posen elbisesiyle yine harika. Ama en sevdiğim detay saçlarını toplamayıp açık bırakması oldu. Tek bir hamleyle hem daha genç görünmüş hem de Posen 'in klasik ruhuna protest bir hava katmış. 


Döndük yine siyahlara ve Zeynep Üstünel 'e. Elbisesi Roland Mouret. Elbisenin kesimi çok yakışmış ve harika taşımış. Şimdiye kadar en beğendiğim Zeynep Üstünel dersem abartmam. Saçlarını serbest bırakmış harika yapmış. Makyajında fazla bir değişiklik yok. Her daim bu tarz ve dozda yapıyor ve kıyafetiyle çok uyumlu. Böyle bir kıyafetle sadece taktığı saati gözümü ısırıyor ama geri kalan tüm aksesuarları harika. 


Işıl Reçber saçlarını kahkül kestirerek ne iyi etmiş çok beğendim. Yüzünün ifadesini yumuşatmış ve çok yakışmış. Elbise kesimi itibariyle taşınması kolay değil ama Işıl Reçber uzun boyu ve kusursuz hatlarıyla en güzel şekilde taşımayı başarmış.


Burcu Hanif cesur bir seçim yapmamış ama giydiğiyle havası o kadar güzel örtüşmüş ki çok beğendim. Zarif elit bir şıklık. Romantik saç modeli ve makyajı kusursuz güzellikte.



  Davette en beğendiğim elbise Şirin Yalçın 'a ait. Roberto Cavalli marka elbise kol ve beldeki pencere detaylarıyla nefiss görünüyor. Elbisenin kendi güzel taşıyan da güzel ve zevkli olunca bana ne demek düşer ki !! 



Melisa Kanatlı yine romantik filmlerin prensesi gibi. Elbisenin derin dekoltesini çok klas taşımış. Minik taşlı minaudiere 'ine bayıldım müthiş zarif bir seçim. Saç modeli ve makyajıyla da dört dörtlük görünüyor.


Berrin Yoleri siyah Elie Saab elbisesi içinde yine sessiz dingin bir şıklık sergilemiş. Lanvin olduğunu düşündüğüm bilekliği güzel bir düşünce. Saç modeli, makyajı, aksesuarlarıyla gayet hoş görünüyor.


Reyhan Demirören 'de nefis klas görünüyor. Elbisenin dökümü, rahatlığı ve tarzıyla uyumu hemen göze çarpıyor. Takıları, saçı ve altın renkli clutchı ile gecenin zarif hanımlarından.



Sinirle Emre Belözoğlu 'nun futbolculuğu için dakikada yüz adet şey sıralayabilirim ama konumuz erkek giyimiyse balon gibi sönebilirim :) Çoğu zaman giydiklerini beğenirim ve yakıştırırım. Mesela böyle bir davete hem de boyu uzun olmamasına rağmen kısa ve kıvrık paça pantolon giymesi çok hoşuma gitti :) Pek bir Sartorialist erkekleri gibi ama başarmış :) Üstelik cesaretine de alkış. Eşi Tuğba Belözoğlu da çok hoş. Özellikle değişik göz makyajını ve sık sık kullandığı salaş topuz model saçı kendisine çok yakıştırıyorum. Yüz hatları kusursuz ve müsait. Elie Saab elbisesiyle de nefisss görünüyor. 




Edvina Sponza her daim bir yerlere koşturuyor. Sanırım sosyetemde durarak poz vermeyen tek isim :) Her zamanki gibi zarif havasıyla örtüşen çok hoş çiçek desenli bahar esintili bir Erdem elbise seçmiş. Saçları yine doğal makyajı dozunda. Renkli portföyü ve stiletto seçimi çok hoş. Benim bu kadını beğenmediğim bir gün olacak mı acaba çok merak ediyorum. Bakmayın içten içe duruma sinir olmaya başladım !! :)

Tesyev Daveti şıklarım bu kadar. Oscar gecesinde bile bu kadar şıkım olmamıştı. Bu kadar şıklığın bir arada olduğu bir başka davetimizi de hatırlamıyorum. Dolayısıyla bu bir ilktir umarım son değildir. Noldu benim sosyeteme sihirli bir değnek mi değdi acaba !! :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top