25 Nisan 2013 Perşembe

0

Blake Lively makyajı..

Gossip girl dizisinin Serena'sı Blake Lively'i bilmeyeniniz yoktur.. Bu kızı Gossip girl dizisiyle tanımış olsak da ünü aldı başını gitti.. Kızımız giyim tarzı, saçları, makyajı, özel hayatı, kısacası herşeyiyle gündemde.. Magazinciler her an peşinde, her adımı takip ediliyor.. Şimdi yiğidi öldür hakkını yeme kız cidden güzel.. Sarı saçları, mavi gözleri, mükemmel vücudu ve en önemlisi kocaman gülüşüyle cidden hoş.. Tabi ki bir Victoria's secret mankeni kadar güzel değil ama kendine göre bir albenisi, bir çekiciliği var.. Daha önce tarzını şuradaki yazımda incelemiştim, şimdi ise sıra makyajında.. Tamam kız güzel de nedir makyajındaki marifet?

Aslında çok detaylı bir makyaj yaptığı söylenemez, üstelik hep aynı tarzda makyaj yapıyor.. Kontörlemesi çok iyi yapılmış, doğru yerler aydınlatılmış bir yüz makyajı, hacimli kirpikler ki ben takma kirpik kullandığına inanıyorum, göz altına ışıltı veren bir far/kalem, açık pembe doğal tonlarda bir ruj ve çok hafif bir allık.. Bu arada göz kapağı o kada içe gömülü ki ne renk far kullandığını görmek imkansız :) Ama genelde açık toprak tonları tercih ettiğini tahmin ediyorum.. Son olarak da göz pınarlarına açık renkli ışıltılı far ile küçük dokunuşlar sayesinde güzel bir makyaj elde etmiş oluyor..

Sürekli yaptığı makyaj bu şekilde.. Hepsini inceleyelim, son fotoğrafla ilgili de yorumlarım var :)

















Tamam doğallık iyi güzel de bakar mısınız şu koyu tonlardaki göz makyajının ne kadar yakıştığına.. Bu tarz makyajları genelde dergiler için yaptığı çekimlerde kullansa da bence arada bir günlük hayatta da kullanmalı ne dersiniz??


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top