29 Nisan 2013 Pazartesi

0

4 Adımda Zayıflama ve Bahar Trendlerine Dair…

Baharın gelişi ile birlikte bir çoğumuz tatil planlarına başladı bile. Birbirinden şık kıyafet modellerine ve bikinilere kayıtsız kalamadığımız ise şüphesiz bir bayan olma gerçeği! Tüm bu gerçeklere ise kış sezonu boyunca aldığınız kilolar gölge düşürmesin. Çünkü 4 adımda kilo verebilirsiniz. Tabii isterseniz. Nasıl mı?

İşe ilk önce toplu taşıma araçlarını bırakarak başlayacaksınız. Ulaşım aracınız 4 teker değil, iki teker olmalı. Yani bisiklet sürerek hem kilo verip, hemde formunuzu koruyabilirsiniz.

Güneşi görür görmez dondurmaya sarılmak yerine tercihinizi ananasdan yana kullanın. Lezzetinini yanı sıra kilo verme çabalarınıza da destek olacaktır.

Ayakkabı seçiminiz için Zizigo Indirim Kodu ’ndan ekstra indirimlerle satın alacağınız şık dolgu topuk ya da düz taban ayakkabıları tercih edin. Tercihinizi topuklu ayakkabıdan yana kullanırsanız eğer, az yürümek için büyük bir bahaneniz olacaktır.

Karnınız her acıktığında ya da her canınız sıkıldığında kendinizi buzdolabının önünde buluyorsanız eğer, kendinize farklı uğraşlar bulun. Mesela bu sezon neler moda diye Vipdükkan Indirim kodu nun birbirinden şık ve indirimli kıyafetlerine göz atabilirsiniz. Bu sayede göreceğiniz birbirinden şık kıyafetler sizin için bir hedef olabilir ve bu sayede buzdolabı size daha soğuk görünecektir.

Bahar boyunca 4 adımda zayıflama yollarını takip edin. Yaz’a ize muhteşem formunuzla “Merhaba” deyin.

Bu konuk makale indirimhediyeceki.com’a aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top