izin
izle
Güzel bir kereviz yemeği tarifini vereyim sevgili okuyucu işte tarifimizmalzemelerimiz
2 adet kereviz
2 adet portakal
kerevizin sapı
1 tatlı kaşığı pirinç
1 tatlı kaşığı şeker
yarım çay bardağı zeytinyağı
2 adet havuç
yeteri kadar tuz
kerevizin kararmaması için 1 adet limon
yapılışı
kerevizlerimizi soyalım dilimleyelim limonumuzu dilimlerin tümüne sürelim portakalımızı beyaz kısmı kalmayacak şekilde soyalım kerevizlerin üzerine koyalım ortasına soyup dilimlediğimiz havuçları koyalım tenceremize dizelim üzerine pirincimizi serpelim kereviz sapını şekeri tuzunu ve zeytinyağını koyup kaynamaya başlayınca kısık ateşte kerevizler yumuşayana kadar pişirelim servis tabağımıza koyup soğuduktan sonra servis yapalım afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder