25 Ocak 2010 Pazartesi

0

Minyatür Yatak Odası Temalı Panom...



       Çok severek çalıştım bu panoyu. Uzun zamandır elime polimer kil almamıştım. Pişerken oğlumla aynı anda, ikimiz birden "çok özlemişiz kokusunu" dedik ve güldük :) Çiftin yüzleri en az 2 yıl önce yaptığım milliefiori yüz bloklarımdan... İkisi de aynı bloğun kesiti. Kürdan yardımıyla dudaklarında hafif oynama yaptım, ifade verdim ve kadının gözlerine kirpik boyadım. Saçlarını ayrı çalıştım. El ve ayakları iki boy çalıştım. Cinsiyet farkını bu şekilde sağladım. Sonraki fotoğrafta bu daha belli oluyor...



       Yüz, el ve ayaklar daha profesyonelce de çalışılabilirdi, fakat karikatürize bir görüntü oluşmasını istedim.

      



Devamı için başlığa tıklayın...







       Kuşları sevgi ve muhabbeti simgelesin diye tablo olarak duvarlarına estım. Tablo çerçevesi de yine o zamanlardan kalma bir göz çalışması bloguydu. Elimle mıncıklayarak çerçevede gördüğpünüz desen çıktı ortaya. Polimer kille uğraşanlar bilir; her rengin,her desenin bir hikayesi vardır... Üstünden uzun zaman da geçse unutmazsınız. Ben iki yıl önce tanıdığım çok insanın adını unuttum ama bu blokları yaparkenki heyecanımı, nasıl yaptığımı hiç unutmadım.



       Zemin dakota denilen malzemeden. Çerçeveyi de yine kendim kesip, kumaşı tam çerçeve ölçüsüne göre iki kat diktim. Arkası da tertemiz oldu. Sonuçtan çok memnun kaldım. Sutaşı geçtiğim kısım gözüme çok boş geldi. Sonradan kenarlarına sutaşı yapıştırdım.

 Panonun boyutları 24 cm.x  24 cm.

Etsy ve Pasaj'da satışta. Farklı oda temaları da çalışabilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top