20 Ocak 2010 Çarşamba

0

Nerden Başlasam, Nasıl Anlatsamm...

       Hani geçenlerde bahsettiğim müşterim, şahane insan Zümrüt Hanım var ya; bugün Kanal A'da Kadına Dair programının konuğuydu. Daha önce de bahsettiğim gibi çok güzel çocuk yemekleri kitabı yazmış. Kitabı şu an 5. baskıyı satıyor. Yeni kitabı da yolda. Bunun yanında pod cast videoları, radyo programları ile de bilinçli annelere hitabediyor. Henüz yüzyüze görüşmesek te sadece iş için değil, iyi dileklerimiz, güzel haberlerimizi de payşalıyoruz. İnsan gibi insan, deriz ya, öyle bir kadın işte. Güçlü bir kadın... Daha önce de videolarını izlemiştim. İnsana pozitif enerji veren bir doğallığı, rahatlığı ve özgüveni var. Bu maillerinden, ekran camından çok güzel yansıyor.



Videoya tıklayıp izleyebilirsiniz.

       Bugünkü programda Leyya'nın, Nihan'ın ve benim çalışmalarımı tanıttı. Hamarat Diva'dan bahsetti. Oldukça uzun bir programdı. Ben bizimle ilgili bölümü çekmek üzere tv. karşısına konuşlandım. Fakat unutmuşum tvden kamera görüntüsü alırken görüntü çizgilere bölünüyor, netlik bozuluyor. O ara aklıma netten yapılan canlı yayından çekim yapmak geldi. Bunu ayarlarken Leyya kısmı geçti, Nihan'ı da sonlarında yakalayabildim. En son beni tanıttı. Çekim yine de çok kaliteli değil ama idare ediverin artık...



       Zümrüt'ün de dediği gibi bizler, kadınlar, üreten kadınlar birbirimize destek ve köprü olmalıyız. O bugün bizler için bunu yaptı ve örnek oldu. 



       Eklemek istediğim birşey daha var. Program sunucusu Arzu hanım da tavırlarıyla, ilgisiyle çook ünlü ve gözönündeki hobi programı sunucularına örnek olması gereken tarzda bir sunum yaptı. Bu programı ilk kez izledim. Daha önce birçok arkadaşımın ünlü kanallardaki program görüntülerini izlediğimde vardığım ortak kanı, yapılan işle sunucuların hiç ilgilenmemesi, lafa boğmasıydı. Çok konuk alıp ne konuştuğunu bilmemek, konuklarını kenarda köşede unutmak yerine harika bir ev sahipliği yaptı. Konunun çok dışında olmasına rağmen Zümrüt'ün yanında getirdiği bize ait çalışmalarla da çok ilgilendi. Kıymet bilinmek, değer verilmek güzel şey. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Aynı tarzı Hülya Aydın'da da farketmiştim. O da konuklarıyla çok ilgili bir sunucuydu.

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top