27 Eylül 2011 Salı

0

Aman üşütmeyin


It's really getting colder and shorts with tees are really good excuse to get cold. But if you follow this trend, you can survive:) Just take one of your sweaters before leaving home and combine it with almost everything. With your glitter dress, with your work outfit or with your casual denim look:) I love this trend, do you?

Hava gittikçe soğumaya başladı özellikle akşamları şort/t-shirt ikilisi hasta olmak için iyi bir mazeret:) Ama bu bahar üşümemeniz için sevgili bloggerınız sizi düşündü ve çabuk bir trend postu hazırladı:) 
Hani kış aylarında bizi donmaktan kurtaran bir kaç yıldır da(neyse ki) trend olan kalın kazaklarınızı hatırlıyorsunuz değil mi? Evden çıkmadan birini atıverin çantanıza, güneş kaçtığı anda yardımınıza koşacaklar:)

Kısa, saç örgüsü ya da pirinç örgü denilen modeller özellikle tercih edilecek bu sezon. İster çok şık bir elbisenin üzerine, isterseniz jean pantolon üzerine ve hatta iş kıyafetinizin üzerine bir kazakla her şey tamam. Kısacası günlük hayattaki blazer ceketiniz yerine herhangi bir kazağınız iş görecek bu sezon. Ben bu trendi çok sevdim, peki ya siz?

photos: style.com, tommy ton, ahh pembe kazaklıyı unuttum galiba biliyorsanız yazın bakalım:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top