17 Eylül 2011 Cumartesi

0

İnci Sonbahar Kış 2011 koleksiyonu


These photos are from a presantation of  İnci fall/winter collection 2011. 
Çaşamba günü İnci Sonbahar/Kış sezonu lansmanındaydık. Koleksiyon 'Yansıma' ana teması ile hazırlanmış ve 3 temaya ayrılmış, 'Başka zamanların masalı','Doğanın egemenliği' ve 'Renk Ahenkte'. 



Doğanın egemenliği teması, bol miktarda leopar desenleri ve sezonun trendi yılan derisini barındırıyor. Özellikle bot ve çizmelerine mutlaka göz atmalısınız.


 İnci markası daha önce gerçekten sade ve şık bir ayakkabıya ihtiyacım olduğunda aklıma gelirdi ama bu sezon tarzlarında değişime gittikleri ve bu değişimin markaya yepyeni bir soluk kazandırdığını söylemeden geçemeyeceğim. Farklı tarzlar için çok fazla alternatif üretilmiş bu sezon için.






Bir kaç sezondur gördüğümüz ama bu sezon olmazsa olmaz haline gelen maskülen ayakkabılar için ise İnci doğru adres demek yanlış olmaz. Gri rengin ön planda olduğu ayakkabıla benim çok hoşuma gitti. Özellikle burnu siyah, gri çizme ve botu isterseniz kalem eteklerle isterseniz smokin pantolonlarla tamamlayabilirsiniz.




Düz, postal botlar ise renkli iplerle tamamlanmış. Çok rahat. Ayrıca genç bir görünüm kazanmışlar. 


Renk ahenkte teması ise cıvıl cıvıl. Sonbaharın gri gökyüzüne inat yeşiller, kırmızılar, doreler... İstediğiniz rengi seçin ve gününüze neşe katın.

Çantalar ise farklı renk alternatiflerinde. İsterseniz çarpıcı renkler isterseniz sezonun trendi koyu renkler. Alternatif çok.



İnci erkekleri de unutmamış. Şık ayakkabıların yanı sıra İnci erkeği bu sezon daha genç ve renkli.
Ben üstteki ayakkabıya bayıldım. Keşke kadın koleksiyonunda, maskülen ayakkabılar serisine bunu da ekleselerdi diye düşünmeden edemedim.

Nasıl buldunuz İnci sezonunu?
Daha genç, daha tarz, daha iyi durmuyor mu?
Sevgiler:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top