29 Eylül 2011 Perşembe

0

Bize iyi kalbiniz gerek!


Biz sosyal medya yazarları, yani bloggerlar olarak yine bir projede desteğinizi bekliyoruz.. Bloguma Dokunma kampanyasını başlattığımızda sesimizi hiç beklediğimiz şekilde istediğimiz yerlere duyurabilmistik.. Şimdi, sizlerin desteğiyle yine aynı şekilde, en yüksek sesimizle bu sosyal projeyi insanlara duyurmak istiyoruz. 

“Bize İyi Kalbin Gerek” fotoğraf sergisi profesyonel Blog yazarları Miray Uçar ve Styleboom tarafından “SorumluBlog” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında HIV/AIDS’e dikkat çekmek amacıyla oluşturuldu. Fotoğraf Sanatçısı Dilan Bozyel tarafından görüntülenen 20 Sosyal Medya yazarı projeye katkıda bulundu.  Hepsi birbirinden farklı 20 karakter tek bir amaç için kamera karşısına geçti. Kimi bebek sahibi olacak bir HIV Pozitif taşıyıcısını temsil etti kimi de,  HIV pozitifle yaşayanların da evlenebileceğini vurgulamak için üzerine gelinliğini geçirdi. Bu karelerin hepsi ayrımcılığa yer olmayan tek bir piknik örtüsünün üzerinde gerçekleşti.  Pucca sevgilisini streç film olmadan öpemiyor, Moda Cadısı elinde çamaşır suyu, yüzünde maske Hıv Pozitif’le yaşayanları tedavi etmeye çalışıyor, Cindrella HIV Pozitif taşıyıcısı olduğu için toplum tarafından dışlanıyor…  Projede yer alan herkesin vücüdu HIV/AIDS’in simgesi olan kırmızı kurdelelerle süslendi.  Makyaj ve ve Body Paint projenin ana sponsoru olan M.a.c kozmetik tarafından gerçekleştirildi.

Moda dünyasının backstage otoritesi M.A.C Kozmetik M.A.C AIDS Fonu faaliyetleri çerçevesinde projenin ana sponsoru olurken HIV ve AIDS ile yaşayan kişilere destek vermek adına Türkiye'de faaliyet gösteren Pozitif Yaşam Derneği projeyi destekliyor.
Bu sergiyi 1-15 Ekim Tarihleri Arasında Taksim Metro İstasyonu yürüyen bantlar katında ziyaret edebilirsiniz. Hadi, bize katkıda bulunup HıV/AıDS konusunda daha çok bilgilenelim!  
Detaylı Bilgi için: www.sorumlublog.com

Facebook:  facebook.com/sorumlublog

Twitter:  twitter.com/sorumlublog

Ben böylesine güzel bir sorumluluk projesi yaratan blogger arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amerika'da olduğum için desteğimi buradan yapabildiğim kadar gösteriyorum ama aşağıda gördüğünüz fotoğraflarının bir parçası olmak sizlere bu konuda çok daha fazla bilgi vermek çok isterdim.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top