21 Nisan 2012 Cumartesi

0

84 - Kim Daha ŞIK ?




Chanel 'in SS2012 koleksiyonunu birer birer ünlü simaların üstünde görmeye başladık. Bizde ne yaparız ? Kimler neler giymiş diye bakarız ve kimlere daha çok yakışmış diye didik didik inceleriz :)

Öncelikle koleksiyondan pek beğenmedim ama giyenin üstünde fena da durmamış bir ceketle başlıyorum.



Her zamanki gibi Chanel dendimi bu listenin içinde Feryal Gülman 'ın olmaması imkansız. Hermes çantası ve Valentino ayakkabıları ile kendisinde görmeye alışık olduğumuz bir kombinle.

Nane yeşili olanını Etel Baler 'in üstünde de görüyorsunuz.

Begüm Ayaydın ise pudra renkli olanını seçmiş.

Şahsen bende yeşil olanını seçerdim. Begüm Ayaydın 'ın ve Feryal Gülman 'ın kombinleri çok klasik. Etel Baler ise defiledeki sunumun benzeri çok katlı ve mini bir etekle eşleştirmiş. Sanırım eteği de Chanel marka. Clutchını önden göremediğim için kitap formlu Olympia Le-Tan 'dır diyemiyorum. Bu 3 isim içinde bana en yakın stil Etel Baler 'e ait.






Yine SS2012 koleksiyonundan pudra renkli nefis bir elbise görüyorsunuz. Feryal Gülman 'ın bu kombini için özel post yapmıştım. Feryal Gülman 'dan sonra sırasıyla Jale Öztarhan ve Beyza Arslan 'ın üstünde gördüm. Bunda kimse kusura bakmasın 1 saniye bile düşünmeden Feryal Gülman derim.




Feryal Gülman Valentino ayakkabılar ile eşleştirirken Beyza Arslan yine Chanel 'in en gözde modeli olan mercan topuklu ayakkabılarını seçmiş. Bu ayakkabıyı geçtiğimiz günlerde Eda Taşpınar 'ın ayağında da gördüm.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top