23 Nisan 2012 Pazartesi

0

TREND: TRiBAL Kolyeler!

Aksesuarlarımız belki de özgünlüğümüzü en rahat yansıtabileceğimiz ürünlerdir. Kolyeler, bu imkanı bir trend ile taçlandırdı ve ‘’tribal necklace trend’’ sanki ilk cümlemizi desteklermiş gibi doğuverdi. Sanki, tek bir kolye ile yetinememe ve içimizden gelen ‘tak takıştır’ heyecanına tercüman oluverdiJ Boynumuza üst üste takıp da kendi zevkimize göre kombinlediğimiz kolyelerimiz bu sefer tek bir parçada çoğul hissi yaratarak karşımıza çıktılar.
Bazen bir kıyafetimizin devamı gibi veya üzerine dikili bir parçasıymış hissi yarattılar bazen de spor günlerimizin kalabalık ve eğlenceli bir detayı oluverdiler. Metaller, kumaş parçaları, boncuklar, ahşap detaylar boyunlarımızı bu trend ile süslerlerken; eminim ki hepimize de göz kırptı :)

En keyif verici tarafı ise her ortam, davet ve tarz için kabul görebilecek bir trend olması. Renk ve materyal seçimi bu geniş kullanım yelpazesine imkan verdiği gibi stilimizi yansıtmanın da coşkulu bir yolu oluverdi. Şıklaştırırken aynı zamanda sade bir dikkat çekicilik katmıyor mu sizce de?
Ben bu trendi boncuklu, metalli ve iri taşlı seçenekler ile otantik bir stil detayı ile beraber taşımayı tercih ettim :) Siz bambaşka bir stile rahatça uyarlayabilirsiniz :) Hayal gücünüzü korkak alıştırmayın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top