21 Nisan 2012 Cumartesi

0

Nasıl giyerim? - Beyaz Gömlek

Dün beyaz gömleklere azıcık göz atmıştık bugün ise nasıl giyelim önerilerine yer vereceğimi söylemiştim:) Hadi hemen başlayalım:) 

Sıkıcı pazartesi gününde işe giderken ne giyeceğinizi bulamadıysanız beyaz gömleğinizin altına en rahat kahve pantolonunuzu geçirin ayaklarınızı da topuklu ayakkabı yerine babetlerle şenlendirin:) Vintage bir saat, renkli bileklikler ya da sevdiğiniz bir aksesuarla tamamlayın. İşte size rahat bir ofis günü.

Artık güneş bize şaka yapıp ortalıktan kaybolmayacak diye umuyorum. Güneş parlaklığındaki renkler beyaz gömleğinizi tamamlamak için süper alternatif. Siyah ayakkabı ve çantayla riske girmemiş serin bahar günlerini iyi değerlendirmiş olursunuz. Aksesuarı güneş gözlüğüyle sınırlayıp cool havanızı hiç bozmayın:)

Ah pazar günleri için mükemmel bir alternatif:) Terasta yapılan kahvaltılara ya da kahve tembelliğine yakışır şekilde yataktan yeni kalkmış havanızı pastel renkli düz ayakkabılarla tamamlayıp ikonik gülümsemenizi yanınıza aldınız mı size kimse hayır diyemez:)

Bu kadar klasik bir parçayı bir diğer klasik parça olan jeanle kombinlemezsek eksik kalırdı. Sandaletinizi sakin renklerde seçip çantanızı özgürce seçme şansını yakalayabilirsiniz. Aksesuarlar size kalmış, klasik görünümü değiştirecek her detay kabulüm:)

Son olarak gece için alternatif olabileceğine inandığım beyaz gömleği parıltıyla birleştirin. Eteğe bayıldım aslında ama bu sevgili Dolce & Gabbana dudak uçuklatan fiyatta:) Siz daha uygun alternatifleri gözden geçirin:)
Şimdilik bu kadar:) Sizde durumlar nasıl? Beyaz gömlekler ütülendi mi?:)

 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Unutmayın yorumlarınız beni mutlu ediyor:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top