27 Nisan 2012 Cuma

0

Sephora'dan aldığım Benefit Porefessional Vol 1


Tekrardan merhabalar hepinize,

Geçtiğimiz günlerde Sephora Black Kartlılara özel, tüm ürünlerde %20 indirim vardı. Ben de indirimin son günlerinde Sephora'ya koşup ne zamandır denemek istediğim Porefessional'ıma kavuştum:)






Hazır gitmişken Out Of Stock yazımda belirttiğim biten Sephora makyaj temizleme pamuğunu da tekrar stoğuma kazandırdım:)


Bunlar da denemem için verilen numuneler. İlki Biotherm'in nemlendircisi, diğeri de meşhur Code Armani testerı:)


Yazımızın esas konusu Benefit Porefessional'a gelince... İlk defa dün kullandım, bir yandan da fotoğraf çekmeye çalıştım:) Bunun dışında, aldığım gün mağazada da denemiştim. Yorumlamak için daha erken o yüzden yakında detaylı yazısı gelecek.Ancak ürünü çok yeni kullanmaya başlasam da ilk intibası çok olumlu;) Bendeki gözenek sorunu oldukça derin malesef:( Daha önce sırf gözenek tedavi eden ve kapatan bir ürün denemedim. Bu anlamda Benefit Porefessional bir ilk ve sadece 2 kez kullanmama rağmen oldukça başarılı. Uzun vadede de gözeneklerimi küçülteceğini umuyorum. 

Benefit Porefessional'ın ilk yorumu bu şekilde. İlerleyen günlerde daha detaylı bir post hazırlayacağım. Aranızda bu ürünü kullananlar var mı? Hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum. Sevgiler:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top