23 Nisan 2012 Pazartesi

0

VAN CLEEF&ARPELS Alhambra

 


Van Cleef&Arpels 'ın ikonik Alhambra koleksiyonunu son zamanlarda birçok ünlümüzün kullandığını görüyorum. Tabi durum böyle olunca bana da olaya bir el atmak düşüyor :)

Van Cleef&Arpels 'ın en beğendiğim koleksiyonudur Alhambra. Her yaşa ve tarza uygun olmasının yanısıra o kadar güzeller ki bütçesi uygun olanın bir saniye bile düşünmeden yapacağı en akıllı yatırımlardan biri derim.

En tercih edilenler gri sedef, beyaz sedef, onyx ve turkuazlı seri. Uzun, kısa kolyesi, bilezikleri, yüzükleri ve küpeleriyle birçok seçeneğe sahip.

Benim kişisel tercihim her zaman turkuaz ve magic serisi.

Bu nadide güzellikteki kolyeleri kullanan ünlülere gelirsek ;
















Bizim ünlülerimiz arasında ise en Van Cleef&Arpels sevdalısı olarak Siren Ertan Çarmıklı 'yı görüyorum. Nerdeyse turkuaz serisinden tüm koleksiyonu almış diyebilirim. Yüksek kalite fotoğrafları daha 2 aydır elde ettiğim için kaynak olarak eski tarihe dönüş yapamıyorum. Mesela Gül Saygı 'nın da kullandığını biliyorum ama ne yazık ki resmi bulamıyorum. Son zamanlarda elimde olanlar Siren Ertan Çarmıklı, Feryal Gülman ve Suna Vidinli.





Fiyatlarına gelirsek en pahalısı turkuaz serisi. Kolyeleri 11 bin dolardan başlıyor. Sedef ve onyx olanlar ise 7 bin - 10 bin dolar arası.




Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top