9 Mart 2013 Cumartesi

0

Beauty | Such a YSL


Who doesn't like surprises? I mostly open packages with child smile but I couldn't stop myself to be cool when I saw this pacage from YSL! I think it was just because of YSL Manifesto purple and my thoughts about the YSL Manifesto campaign. Actually I was searching next fragnance post and Manifesto makes me comfortable about myself and next post! Yes, it is gonna be YSL Manifesto but first let's meet YSLs which already have place in my case!
Beklemediğiniz anda odanızda sizi bekleyen sürprizleri sevmez misiniz? Paketler küçük çocuk heyecanıyla açtığım için beni fazlasıyla mutlu ediyor olabilirler. Ama Yöntem PR'dan gelen bu paketi açarken içimdeki küçük çocuğun yerini cool bir genç kadın aldı. Paketin YSL Manifesto morunda olması ve benim de bir kaç gün önce YSL Manifesto reklam kampanyasına bakarken aklımdan geçen cool düşüncelerden olsa gerek bu halimi garipsemedim. Aslında parfüm yazılarında sıradaki parfümün ne olacağına bir türlü karar verememiştim ama bu paketi elimde tutarken hem bir sonraki parfüm yazısından hem de kendimden gayet emindim:) 
Önce daha şimdiden makyaj çantamın vazgeçilmezi olmuş YSL'ler ile tanışalım sonra da Manifesto için yazılacak o yazıyı bekleyelim olur mu?

I guess your make up shopping list is long, but mine is really simple! Mascara, pencil and blush! That's it! Because the list is too short, I have extra interest and care for picking up those! I was totally focus while trying YSL 'Dessin du Regard' pencil and 'Volume Effet Faux Cils Shocking' mascara. I should add that I have allergy and even most known brands may cost me red eyes! This was the most important point on my list! And both passed for this test! Waterproof and softness also checked and approved! 
Çoğunuzun makyaj denince aklınıza gelen ürünlerin listesinin kabarık olduğunu tahmin edebiliyorum, benim içinse bu malzemeler az ve öz. Maskara, kalem, eyeliner ve allık! Bu kadar! Listem bu kadar kısa olunca bu ürünleri seçerken dikkatim ve özenim de iki katına çıkıyor sanırım. YSL 'Dessin du Regard' göz kalemi ve 'Volume Effet Faux Cils Shocking' maskarayı denerken de yeterince odaklandığımı söyleyebilirim. İşte benim check list'im; Kalem mutlaka kalıcı olacak, sürerken hissedilmeyecek kadar yumuşak olacak ve alerjim olduğu için gözlerimi kızartmadan kaşındırmadan günü kurtaracak - bu son madde benim için çok önemli çünkü çok iyi diyebileceğiniz markalarda bile bu sorunu yaşayabiliyorum. Maskara için de bu son madde geçerli maalesef, onun dışında ise ben de maskaramdan sizin beklediklerinizi bekliyorum galiba, uzun yapışmayan yeterince kıvrılmış kirpikler - takma kirpik etkisi ise bonus oluyor. YSL  'Dessin du Regard' göz kalemi ve 'Volume Effet Faux Cils Shocking' maskara benden tam not aldı bile!

If you notices, there is(was) no lip gloss on my shopping list! It was such a torture for me to wear a gloss and stand a day! I have to confess that it wasn't love at first sight when I see YSL Golden Gloss. I tried it anyway and I realized I have a new lip gloss! It looks natural but shiny and smells good! Such an impression! It already fill the empty part of my make-up case!
Dikkat ettiyseniz listemde ruj ya da parlatıcı yok - tu! Dudaklarımın doğal haline bayılıyorum diyebilir miyim bilmiyorum ama benim için ruj ya da parlatıcı sürmek çoğu zaman işkenceye dönüşüyor. Evden çıkmadan sürdüğüm rujları kapıdan çıkar çıkmaz sildiğim gerçeğiyle yeni yeni yüzleşirken paketten çıkan Golden Gloss ile ilk görüşte aşk yaşadığımızı söyleyemiyeceğim. İtiraf etmeliyim ki bir süre sonra denedim ve hemen unuttum! Unutmuş olduğumu aslında iyi bir şey olarak söylüyorum çünkü benim için 1saat unutulmuş bir Golden Gloss mucize demek olabilir:) Doğal rengi, ışıltısı ve kokusuyla beni tahmin etmediğim şekilde etkiledi ve makyaj çantamın boş kalan kısmını doldurdu bile

I did not know I am gonna write this long post. I wish you have a great weekend! If you need to go make-up shopping, take your pen or telephone not to forget to add some YSLs to your shopping list!
Kiss Kiss 
Yazıya başlarken bu kadar uzun yazacağımı tahmin etmediğimi belirterek size iyi haftasonları diliyorum. Eğer bir sonraki kozmetik alışveriş listesini daha yapmadıysanız kalemi ya da telefonunuzu elinize alın ve listeye bir kaç YSL eklemeyi unutmayın!
Sevgiler  
 
 Twitter ♥ Facebook  Pinterest 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top