11 Mart 2013 Pazartesi

0

Benefit Ultra Shines Spiked Punch Review

Both in Turkish& English! :)

Hello all,

Today I want to show my favourite lipgloss in this post. Since the spring is coming, I enjoy wearing lovely pinks, corals nowadays. Benefit Ultra Shines Spiked Punch is one of the fantastic lipgloss I've ever come with. It has a nice formula, non-sticky, smells like a melon! It has the typical Benefit quality and fun! You will understand what I talk about when you check the photos below. I am enjoying with this gloss a lot, and strongly recommend the ones who like light-weight, non-sticky glosses. I may buy its different colors in the future! So, do you like Benefit lipglosses? Loves;)

Hala tam olarak bahar gelmedi ama Mart ayının ortalarına doğru ilerlememiz bile bence harika! Havalar güzelleştikçe makyajda da elimiz daha eğlenceli renklere gidiyor. İşte onlardan biri Benefit Spiked Punch bugün sizlerle....

Bu ruju şurada yazdığım Sephora Fransa alışverişimden indirimli olarak satın almıştım. Türkiye'de de var bu ruj serisi. Başka renkleri de mevcut, hatta. Ambalajı da karton kutusu da süslü, desenli; tipik Benefit yani:)Ürüne bakarsak; yapış yapış his bırakmayan harika bir gloss. Mis gibi kavun kokuyor ve aroması biraz yoğun. Ancak beni rahatsız etmiyor. Kalıcılığı ise tipik lipgloss kalıcılığında; yani bir şeyler yiyip içtikten sonra tazelemeniz gerekiyor.



Rengini pembe mercan olarak tanımlayabilirim. Tam baharlık! Diyorum ya, güneşi gördüğüm şu günlerde elim başka ruja gitmiyor:)


Sizler hangi Benefit ürünlerini kullanıyorsunuz son günlerde? Sevgiler:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top