12 Mart 2013 Salı

0

İndirimlerden Alınanlar(Çok Karışık)

Kadınlar günü indiriminden ben de alışveriş yaptım tabiki.Yazısı geç kaldı ve eksik fotoğraflamışım malesef.Alışverişleri Gratis,Watsons,Migros ve Sephora'dan yaptım.Ürünleri dolaba kaldırdığım için fotoğraflamayı unuttuklarım olmuş.
Herkesin beklediği kadar güzel indirimler yoktu.Gratis'te bazı cilt bakım ürünlerinde %50 indirim var.Ben Nivea'nın makyaj temizleme mendillerinden aldım.Gratis'e özel ürünlerde %40 ve The Balm'da %50 indirim vardı.Gratis ve Watsons'ta L'oreal,Maybelline ve Max Factor ürünlerinde 2.ürüne %50 indirim vardı.
Watson's indirimi en vasat olanıydı.Bourjois ürünlerinde %50 indirimi saymazsak.Beni en mutlu eden %50 indirim ile aldım Bourjois ürünleri oldu.Rimmel London ürünlerinde de 2.ürüne %50 indirim vardı.Ben bir tane Kate Moss mat ruj bir tane de yeni çıkan Apocalipsrujların çok bahsedilen Luna rengini adlım.Fotoğraflamayı unutmuşum :(
Migros'ta kadın parfüm ve deodorantları ile cilt bakım ürünlerinde %50 indirim vardı.4 tane deodorant aldım.Yazın spreyleri daha çok kullanıyorum.
Böyle eksik gedik bir post oldu malesef.Merak ettiğiniz ürünler varsa istediğinizi sorabilirsiniz.En yakın zamanda can alıcı olanları daha detaylı göstereceğim.


Bunlar Sephora'dan aldıklarım.%20 indirimim vardı.Ben de değerlendirmek istedim.Hesapta ve akılda olmayan şeyler alındı tabiki.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top