18 Nisan 2014 Cuma

0

AVON'dan Solutions Balanced+Matte seri


AVON,  cilt bakımında yağ dengesini sağlayarak cilde mat ve dengelenmiş bir görünüm veren AVON Solutions Balanced+Matte serisini kadınların beğenisine sundu. Karma ve yağlı ciltler için özel olarak geliştirilen seri cilt hücrelerinin doğal nem dengesini koruyarak, ciltteki parlama görüntüsünü 24 saat boyunca engellemeye yardımcı oluyor. İçerdiği üzüm kompleksi ile AVON Balanced+Matte serisi T bölgesini matlaştırıyor, gün boyu bakımlı görünmenizi sağlıyor.









Bu seri Avon Türkiye tarafından denemem için çok şık bir kutuda gönderildi.









Kutunun içerisinde Avon ürünlerinin yanı sıra böyle lezzetli ürünlerde mevcuttu.









Ciltte bulunan doğal nemlendiricilerin üretimini artırmaya yardımcı olan AVON Balanced+Matte ürünleri gündüz ve gece kullanımlarında cildin nem dengesini koruyarak yağlanmanın olumsuz etkilerini ortadan kaldıryor. 










AVON Solutions Balanced+Matte Mat Görünüm Veren Gündüz Kremi, uygulandığı anda T bölgesini mat bir görünüme kavuşturmayı vaat ediyor. Kuru bölgeleri nemlendiriyor. SPF 15 özelliği ile güneşin zararlı etkilerinden koruyor. 


50 ml, 25 TL









 AVON Balanced+Matte Cilt Dengeleyici Jel Gece Kremi, yağ ve parlama görünümünü en aza indirmeye yardımcı oluyor.

50 ml, 25 TL










AVON Balanced+Matte Köpük Temizleyici, karma ve yağlı ciltlerin güne temiz ve arınmış bir ciltle başlamasını sağlıyor. Gözenekleri derinlemesine temizliyor.


150 ml, 18 TL









AVON Balanced+Matte Mat Görünüm Veren Tonik, gözenekleri sıkıştırarak gözenekli görünümü azaltıyor.




Üzüm kompleksi ile formüle edilen AVON Solutions Balanced+Matte serisi, nem dengesini sağlarken yağlı görünümü de hafifletmeye yardımcı olur. Üzüm kompleksi cilt hücrelerinin yağ üretimini minimuma indirmeye ve doğal nem üretimini artırmaya yardımcı oluyor.



www.avon.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top