25 Nisan 2014 Cuma

0

Deniz Seki 19 Kiloyu Nasıl Verdi?

Bir hayli fazla kilosu olan Deniz Seki, zayıflamış haliyle görenleri şaşkına çevirdi.
Önümüzdeki Mart ayında yeni bir albüme imza atacak olan Deniz Seki 2 ay gibi kısa bir sürede tam 19 kilo verdi ve 38 bedene düştü?
Herkesin ilk aklına gelen bu kadar fazla kiloyu nasıl bir anda verebildi oldu?
İşte bu sorunun cevabını Deniz Seki’nin kendi ağzından öğreniyoruz.
“Her gün bir saat yaşam koçum eşliğinde yürüyüş yaptım. Ayrıca diyetisyenim Bahar Aktan’ın hazırladığı beslenme programından da hiç çıkmadım.”

Deniz Seki 19 Kiloyu Nasıl Verdi?


Deniz Seki’nin diyetisyeni Bahar Aktan tarafından günlük performansını etkilemeyecek ve sağlıklı bir şekilde zayıflamayı göz önünde bulundurara bir beslenme programı hazırlandı.
Bu listeye yemek istediği yiyecekleri yerleştirildi ve hiçbir şekilde diyetin dışına çıkılmadan 1 haftada ortalama 2 kilo verdi.
Bu iki aylık diyet sürecinde ise hergün düzenli yürüyüş ve egzersizler yapıldı.
Diyet listesi sadece tek tip yiyeceklerden oluşturulmadığını hatta oldukça zengin bir şekilde hazırlandığını söyleyerek, “Her ana öğünüm mutlaka belirli miktar protein ve sebzeden oluşuyor. Haftanın bir günü ise sebze ve meyve ile uyguladığım bir detoks programı uyguluyorum. Detoks yiyecek-içeceklerim hafta hafta değişiklik gösteriyor.” dedi.


Kendi adı üzerinden prim yapmaya çalışan bazı firmalar onların yöntemiyle zayıfladımı söylüyorlar bu kesinlikle yalan. Diyet süresince hiç bir zayıflama ilacı vs. kullanmadım. Bu firmalara da bu tür yalan haberlerinden dolayı yasal işlem başlatacağım dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top