24 Nisan 2014 Perşembe

0

Scarlett Johansson’un Hamilelik Stili

 Scarlett Johansson’un Hamilelik Stili

6 Ay önce Romain Dauriac ile nişan yüzüğü takan ünlü güzel Scarlett Johansson nişanından 1 ay sonra hamile kaldı ve şimdi 5 aylık karnı burnunda bir anne adayı.
Kaptan Amerika: Kış Askeri galasında giydiği göz alıcı giyimiyle bütün gözleri üzerine toplamayı başardı. Ünlü oyuncunun filmin galasında beğenilen hamilelik stilini Kadının Kitabı.com’da okuyun.
Hamile olduğunun haberini geçen haftalarda açıklayan Scarlett Johansson ilk defa filmin galasında kameraların karşısına geçti. 5 Aylık hamile olduğunu söyleyen S. Johansson’un hafiften de karnının şişliği belli oluyor.


Türkiye tarihiyle 11 Nisan 2014′te sinemalarda gösterime girecek olan “Kaptan Amerika: Kış Askeri” filminin galasında giydiği kıyafetler oldukça iddialı. Los Angeles’da gerçekleşen filmin galasında Armani Prive’nin 2009 yılı koleksiyonundan bir parça olan dantelli peplum bir elbise giyen Scarlett Johansson, bu seçimiyle hamilelikte de güzel görünülebileceğini kanıtlamıştı.

scarlett-johansson-kaptan-amerika-gala-hamilelik-2

Kırmızı halıda ilk defa görüntülenen Scarlett Johansson bundan 4 gün sonra Paris’teki galada şıklığından hiç bir şey kaybetmediğini bu galada da bütün gözleri üzerine çekmeyi yine başardı.karşımıza çıkan oyuncu, şıklığının tesadüf olmadığını kanıtladı. Dün yapılan filmin galasında da Michael Kors’un 2014 Pre-Fall koleksiyonundan seçtiği kırmızılı bir takım tercih eden Scarlett Johansson hamileyken bile şık olunabileceğini herkese göstermiş oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top