25 Nisan 2014 Cuma

0

Nejat İşler’den İyi Haber

20 Ocak 2014′te gece yarısı aniden ateşlenmiş ve derhal arkadaşları tarafından Bodrum Özel Acıbadem Hastanesi’ne yatırıldığının haberini yapmıştık. Doktorlar tarafından  şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum ve çoklu organ yetmezli,ği hatta siroz dahi dendi ve haftalarca yoğun bakım ünitelerinde yaşam savaşı verdi. 41 yaşındaki yakışıklı oyuncu daha sonradan İstanbul’a sevk edildi ve orada tedavi görmeye devam etti.

Nejat İşler’den İyi Haber


Şimdi ise Nejat İşler sevenlerine güzel haberler yine Maslak’taki özel Acıbadem hastesinden Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu şu açıklamayı yaptı. ”Sanatçı Nejat İşler’in yoğun bakım servisindeki tedavisine devam edilmektedir. Yapılan sağlık değerlendirmesi sonrasında hastamızın solunum cihazından ayrılarak, solunum desteğinin maske ile sürdürülmesine karar verilmiştir. Hastamız, solunum cihazına bağlı olmadığı için ailesiyle, yorucu olmayan kısa konuşmalar yapabilmektedir. Ayrıca çoklu organ yetmezliği sorunu şu aşamada ortadan kalkmıştır. Ancak solunum cihazı desteği olmadan yürütülen tedavisi, bir süre daha yoğun bakım servisinde sürdürülecektir. Yoğun bakım servisindeki uygulamaya dair daha önceki açıklamalarımızda da dile getirdiğimiz konuyu bir kez daha belirtmek isteriz; tedavinin hassasiyeti nedeniyle hastamızın tedavi sürecinde, yoğun bakım servisine anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir. Yoğun bakım servisi kuralları gereği uygulanan ziyaretçi kısıtlaması konusunda yakınlarının ve sevenlerinin anlayışını rica ediyoruz”
Şunu da hatırlatmakta fayda var. Nejat İşler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ne yeğeni ne de akrabasıdır. Bu benzetmeyi medyaya defalarca, hiç sevmediği benzetmelerden biri olarak ifade etmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top