3 Nisan 2014 Perşembe

0

Barielle Shades Summer Fun ojeler

Cumaya ve bahara yakışır rengarenk ojelerden bahsetmek istiyorum bugün. Barielle markasını daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama bundan sonra ürünlerine bir şans verebilirsiniz. Çünkü Barielle zararlı olmayan içeriği ile tırnak bakımında ve ojelerde iddialı ürünlere sahip. Firma tarafından bana denemem için gönderilen bu oje seti içerisinde 5 farklı canlı renkte oje bulunuyor. Bu ojelerin bana göre en güzel özelliği içerisinde DBP, formaldehit ve toluen gibi zararlı maddeler olmaması. Renkleri zaten muhteşem! Tam bahar ve yaz aylarına uygun renkler. Ojenin kuruma hızına inanamadım, tırnağa sürme işlemi bittiğinde sabitleniyor resmen! Benim bir ojeyi kullanma sürem en fazla 2 gün olduğu için bu sürede ojede herhangi bir bozulma ya da soyulma olmadı. 










"MINT ICE CREAM COME" çok açık bir mint yeşili, o kadar açık ki sürüldüğünde daha çok beyaza yakın gibi görünüyor. Tırnakta duruşu şişede durduğundan çok daha güzel! En az bu rengi beğenirim demiştim yanılmışım :)






"BERRY GO ROUND" canlı tonlarda mercan-pembe arası çok tatlı neon bir renk. Bayıldım!








"PEACH POPSICLE" Şeftaliden hafif turuncuya dönük bir renk. Favorilerimden!






"OCEAN BREEZE" Mavi-yeşil arası farklı bir renk. Hep aynı ojelerden sıkılanlar için güzel bir alternatif olabilir.






"PINK FLIP-FLOPS" Liladan pembeye dönük bir renk. Bunu da çok beğendim.





Baharlık ojeler ihtiyacım var diyorsanız belki de böyle bir set tam da aradığınız renkleri içeriyordur belki. Barielle ürünleri ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için Barielle.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.





*Ürünler firma tarafından denemem için gönderilmiş olup, objektif yorumlarımı içerir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top