25 Nisan 2014 Cuma

0

Nejat İşler’in Son Durumu Ne Oldu?

Nejat İşler denilince en çok gündeme gelen “Nejat İşler Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni mi” sorusuydu. Tempo dergisinde öyle bir akrabalık ilişkilerinin omadığını dile getiren Nejat İşler “bu sadece bir takım medyanın benzetmesi” diye karşılık vermişti.
Bodrum /Gümüşlük’te oturan Nejat İşler, gecenin bir yarısı birden ateşlendi ve arkadaşları tarafından Özel Acıbadem Hastanesi’ne yatırıldı.
Nejat İşler’e, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği teşhisi kondu ve yoğun bakıma alındı.

Nejat İşler’in Son Durumu Ne Oldu?


















28 Şubat 1972, İstanbul doğumlu olan Nejat İşler şu an Acıbadem Bodrum Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor. http://kadininkitabi.com
Akciğerlerinde meydana gelen sorun nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan genç oyuncunun hayati tehlikesinin arttığı doktorlar tarafından söylendi.


42 yaşındaki ünlü oyuncu Nejat İşler’in son durumu hakkında Başhekim Dr. Aydın Aksoy, ‘Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptandı. Septik şok, çoklu organ yetmezliği ile seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur.’ dedi.
Solunum cihazına bağlı olduğu ve dün geceden bu yana yapılan tedaviye olumlu cevap verdiği belirtilen Nejat İşler umarız en yakın zamanda eski günlerine döner.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top