24 Nisan 2014 Perşembe

0

Mimi Faust Seks Kaseti Bomba Gibi Düştü! Mimi Faust Kimdir?


İzleyicilerin soluksuz takip ettiği ve Amerika Birleşik Devletleri’nde izlenme rekorları kıran “Love & Hip Hop” adlı televizyon şovunun ünlü sunucusu Mimi Faust ile magazin gündeminden düşmeyen sevgilisi  Nikko Smith’e ait olduğu belirtilen seks görüntüleri bugün gündeme damgasını vurdu. Reality şov programlarının ünlü yapımcılarından birisi olan Stevie J’ile eskiden evli olan ve Eva adında bir kızı olan Mimi Faust 2012 yılında Love & Hip Hop adlı şov programıyla üne kavuşmuştu. Kendisini sorumsuz ve ağzı bozuk bir birey olarak tanımlayan Mimi Faust, ABD sivil toplum örgütleri ve bazı izleyiciler tarafından aşırı tepki almaktaydı.

mimi faust seks kaseti
 
Argo sözcükleri sıklıkla telafuz eden Faust, geçtiğimiz yıl eski kocası Stevie J’den ayrılmış ve ayrılığının 3. ayında Rap şarkıcısı Nikko Smith ile sevgili olmuştu. Çoğu magazin gazetecisinin yakın markajında olan çift, bugün internet ve televizyonlara bomba gibi düşen bir seks skandalı ile tüm dünyada yankı uyandırdı.
Bir önceki yazımız olan Cilt Temizliği Yapmadan Önce Bunlara Dikkat Edin başlıklı makalemizde cilt bakımı, cilt temizliği ve Kişisel bakım ürünleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Mimi Faust Seks Kaseti Bomba Gibi Düştü! Mimi Faust Kimdir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top