25 Nisan 2014 Cuma

0

İşte Hira’nın İlk Fotoğrafları

Deniz Akalın ve Okan Kurt evliliğinin en güzel meyvesini, 4 şubat 2014′ te İstanbul- Maslak özel Acıbadem hastanesinde sabah 10:00 da sezaryen doğum yaparak dünyaya getirmiş oldu. Minik bebek Hira 3 kilo 70 gram, 47 cm. boyunda ve oldukça sağlıklı bir kız çocuğu olduğu aynı annesi Demet Akalın’a benzediği de bebeği görenlerin gözünden kaçmıyor.
2012 yılında 3. evliliğini yapan Demet Akalın’ın 40 yaşında kızı Hira’yı kucağına aldığı anda sevinci gözlerinden okunuyordu. Dünyada böyle başka bir mutluluk tatmamış olan Demet Allah’a verdiği bu minik hediye için çok teşekkür ediyor.

hira bebek-3


Daha önceden yaptığı röportajlarda “Allah’tan ne istediysem verdi, her şeyim oldu. Bir tek bebeğim olmadı” diyen Demet’in Allah bu duasını da kabul etmiş ve sağlıklı bir kız çocuğu annesi olmasına izin verdi.
İşte minik Hira’nın ilk 2 fotoğrafını paylaşıyoruz. Tam olarak  yüzünü net bir şekilde göstermeselerde Hira’nın ilk görüntüleri böyle


hira bebek


  hira bebek-2

Tek dileğimiz Demet Akalın ve ailesine Allah uzun ve sağlıklı bir hayat sürdürmeyi, kızları Hira’yı analı- babalı büyütmeyi nasip etsin diyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top