10 Ekim 2011 Pazartesi

0

Derya Şensoy "inek" olursa :)



Minx manikür aslında size daha önce yine kendi tirnaklarimda gösterdiğim yapiskanlar gibi yapımı çok basit ve kolay bir islem. Bu arada burada yani New York'ta yapılan manikür pedikurler Türkiye'de yapılanlarla kıyaslanmayacak kadar kötü. Blogumun yeni ortağı olarak kabul ettiğim Derya Şensoy :) ile yine sizler için özellikle Amerika'da popüler olmuş Minx manikürü bir deneyelim dedik. Önce yapmanız gereken yüzlerce desen, renk ve çeşit arasından kendi beğendiğinizi seçmek. Başlıktanda anlayacağınız gibi Derya "inek" desenini seçip, Milka kızı oldu :) Bense çok uzun zamandır yaptırmak istediğim düz gümüş rengi seçtim.


Minx manikürde önce normal manikürde olduğu gibi törpü ve düzeltme yapılıyor. Bu arada manikürünüz yapılırken Minx'e özel olarak kullandıkları bir ışık var. Aşağıdaki resimde bu ışığı göreceksiniz. Biraz solarium ışıkları gibi, feci yakıyor :) Ama ayarını kendi isteğinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Bu ışığı kullanmalarının sebebi ise seçtiğiniz yapistiricilari tirnaginiza yapıştırırken tirnaginizin şeklini alabilmesi için yumuşatmak. Yapıştırıcılar ışığın altında kaldığı zaman çok daha rahat yapışabilir bir hale geliyor. 


Minx'in en güzel yani normal oje surdurudugunuzde saatlerce beklediğiniz kuruma anının olmaması. Yapışkan olduğu için tirnaklariniza yapistiktan sonra hiç beklemiyorsunuz. "En çok hangi desen tercih ediliyor?" diye sordum cevap benim yaptırdığım düz gümüş renkteki yapıştırıcılar oldu. Bir ara bir çok ünlünün tirnaginda rastlamıştım. Özellikle o zamanlar bu yapıştırıcılar çok patlama yapmıştı. Aşağıda bir kaç örnek koydum sizler için ünlülerden. Onlarada göz atabilirsiniz. 





işlem normal manikürden çok daha kısa sürüyor. Nasıl cikaracağımızıda sorduk tabiiki. Sıcak suya elinizi koyup çıkartabiliyormuşsunuz. Zaten yapışkan olduğu için kendiliğinden cikabiliyormuş. Ama yanlış anlamayın banyo yaptığınızda veya elinizi yıkadığınızda çıkmıyorlar tabiiki :) Bir kasenin içinde tırnaklarınızı manikür olur gibi bir süre beklettiginizde çıkıyorlar ancak. Biz yaptırırken çok keyif aldık, çok eğlendik :) Bu arada eminim Derya'nin resimde gözüken yüzüğünü soranlar olacaktır. Yüzük Derya'ya doğumgününde TOPALL'dan aldığım hediye :) Adım adım Minx macerasını yaşatmaya çalıştım sizlere umarım başarılı olmuştur :) Bu arada Türkiye'de Minx manikür her hangi bir yerde yapılıyor mu maalesef bilgim yok, bu konuda bilgisi olan varsa yorum olarak bırakabilir yaptırmak isteyenlere. 




işte minxlerimiz :) 

Sıla sağolsun öğrendik ki İstanbul'da Misk Nail Spa'da Minx manikür yapılıyormuş. Hatta kendisi yaptırmış ve çok memnun kalmış :) Yaptırmak isteyen olursa adres ve web sitesi: 
Misk Nail Spa Bağdat Cd.Turgay Apt.A BlokNo:348 Kat:2 Daire:3 (Erenköy Polo Garage’ın karşısı
T: 216 385 6475 216 385 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top