25 Ekim 2011 Salı

0

Son Kitapyurdu Siparişi

Hepimiz üzüldük, gerildik, duygulandık, ağladık son günlerde. Ama en önemlisi pek çok şeyi olduğu gibi bu acı zamanları da birbirimizle paylaştık. Bundan sonra da el ele vererek zorlukları aşacağımıza inanıyor ve kafamı dağıtmak için bloga yeni postlarla devam ediyorum.

Cuma günü Kitapyurdundan gelen kargom beni çok mutlu etti. Ne zamandır okumayı düşündüğüm kitaplarıma kavuştum.

Kitapyurdu sitesi benim internet alışverişine başladığım ilk yer aslında. Üyeliğim bundan 4 yıl öncesine filan dayanıyor ve bugüne kadar çok kez sipariş verdim. Üstelik her siparişimde de memnun kaldım. Bir kere bilgilendirme sistemi çok iyi. Her adımı anbean takip edebiliyorsunuz.(ki bu benim için çok önemli)
Sonra kutulama işlemini de çok beğeniyorum. Her siparişte o kutulara yerleştirdikleri birbirinden güzel, rengarenk ayraçlara da bayılıyorum:)



Bu arada ikinci fotoğrafa da yansıdığı üzere ben hala İpek Ongun kitaplarından vazgeçemiyorum. Resimdeki kitap da Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisinden çıkan son kitap. Eminim aranızda benim gibi o seriyle büyüyenler vardır;) Kitaba başladım, diğerleri gibi çok sürükleyici. Tavsiye ederim yani:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top