31 Temmuz 2012 Salı

0

11- CADI KAZANI

 



Bugünkü isimler Müge Canmutlu, Tahire Demircan, Azade Balkaner, Işıl Sarraf ve Aysel Akçay.

Müge Canmutlu naftalin kokan bir tarz uygulamak istemiş ama kimse kusura bakmasın hayatımda gördüğüm en çirkin bluzu giymiş. O salkım salkım salaş görüntü nasıl rahatsız edici anlatamam. Bu bluzu siyah mini elbisenin üstüne giymek ise ayrı bir kabiliyet ister. Daha başka ne diyim bilemedim !!

Tahire Demircan 'ın elbisesi kötü. Hem de çok kötü. Elbise kötü makyaj kötü o naylon çoraplar ise ayrı bir kötü. Bu görüntüde şıklık namına tek birşey bulabilirseniz ne ala !

Azade Balkaner ne yazık ki gençliğini ve güzelliğini kullanmayı bilmeyenlerden. Kendisiyle çok sık rastlaşırım. İnanın su gibi bir kız. Narin, zarif ve gerçekten çok güzel. Ama neden böyle kokonalar gibi giyinmeyi sever işte bunu bir türlü anlayamıyorum. Elbisenin rengi çok hoş olsada dikimi, modeli, karışıklığı ve pırıltılarıyla müthiş yorucu.

Işıl Sarraf 'ın elbisesi son anda ya ütüde yandı ya da giyerken yırtıldı kesin başına birşey geldi. Yoksa insan ne diye yorganını sararda düğüne gelir dimi ?

Aysel Akçay 'ın renk kooordinasyonuna bakar mısınız ? Elbisenin ve Chanel çantasının rengiyle ayakkabılarının 2 tonu birbirine eş. Bu müthiş buluş karşısında inanın gözlerim yaşardı :)


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top