23 Temmuz 2012 Pazartesi

0

Ne Giyse Yakışıyor !

 


Gerçektende ne giyse yakışıyor ve yakıştırıyor. Güzelliğini ve vücut yapılarını doğru kullanan kadınlara hayranım.

Siren Ertan Çarmıklı bu konuda en başarılı olanlarından. Pembe ve kırmızı renklerdeki Emanuel Ungaro elbisesiyle nasıl da harika görünüyor değil mi ? Pembe Hermes çantası ve Hermes fularıyla renk uyumunu iyi beslemiş. Ve ten rengi ayakkabılarıylada bu renk cümbüşüne en uygun freni vermiş. Saçlar toplu ve yüz hatlarına çok yakışan bir gözlük. Güzelde bir gülümsemeyle iş bitmiştir. Total look 10 numara !



Ve geçelim beyaz peplum straplez kesim kendi tasarımı elbiseye. Yine başarılı. Bu sefer saçlar açık ve düz fönlü. Makyaj her zaman kusursuz. Görmeye alıştığımız gülümsemesi bu sefer yok ama bu bile ona güzel bir seksapelite katmış. Kolye ve çift bileklik kendi tasarımı. Hani Siren Ertan Tatil Koleksiyonu hediyemde sizlere bir soru sormuştum. Siren Ertan 'ı daha başka hangi iş alanında görmek istersiniz diye. Sizlerden gelen cevapların çoğunda takı seçeneği vardı. Şimdi sıkı durun bunu ilk benden duyuyorsunuz. Uzun süredir birçok takı firmasından kendisine teklifler geliyordu ve nihayet geçtiğimiz günlerde bir markada karar kıldı. Yani Siren Ertan tasarımı takılar görmek isteriz diyenler muradlarına erdi diyebilirim :) Şu an için ancak bu kadar bilgi verebiliyorum.

Ve son olarak Siren Ertan 'ın daha çok yeni açtığı twitter hesabını da sizlerle paylaşayım istedim. Böylelikle sorularınızı bizzat kendisine sorma şansınız var.



Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top