29 Temmuz 2012 Pazar

0

Sivilce Mastürbasyon

Sivilce Masturbasyon
SİVİLCE MASTURBASYON

Peşinen söylemek gerekirse mastürbasyon sivilce yapmaz, rahat olabilirsiniz.

Tabi bu rahatlığı yanlış anlayarak fazla masturbasyon yapmayın. Mastürbasyon sivilce yapmaz ama fazla masturbasyon cilt üzerinde tahrişat ve kızarıklık yapabilir bu da tahriş olan cildin çeşitli enfeksiyonlara yakalanmasına neden olabilir.


Mastürbasyonun akne yaptığı, sivilceler ile ilgili efsanelerden biridir, fazla mastürbasyonun sivilce yaptığı efsanesi ancak tıbbın buna verdiği cevap hayırdır. Sivilceler genelde ergenlerde gelişimlerle birlikte açığa çıktığı için halk arasında sivilce yani diğer adıyla aknelerin varlığı mastürbasyona bağlanmıştır. Oysa bu düşünce bilimsel değildir. Mastürbasyon ile sivilce arasında bir bağ bulunamamıştır. Sivilce tedavi edilebilir bir hastalıktır.


Bireyler gelişim çağında kendini karşı cinse beğendirme ve karşı cinsi keşfiyle birlikte ilgi duymaya başlar, bu ilgiyle birlikte mastürbasyon yapma ihtiyacında da artar. Mastürbasyon yapan gençlerin ergenlik dönemi sivilceleri genelde mastürbasyona bağlanmış ve böylesi yorumlar açığa çıkmıştır. Ancak tekrar söylemek gerekirse sivilcenin masturbasyonla ilişkisi yoktur.



Masturbasyona dair diğer sorularınız için sizi hocamıza yönlendiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top