16 Temmuz 2012 Pazartesi

0

Maybelline Dream Lumitouch Highlighting Concealer-Kapatıcı


Meybelline'in bu kapatıcısını  3 ay kadar önce aldım.Aldığımdan beri severek kullanıyorum.Kapatıcılık dışında göz çevresini aydınlatma özelliği var.Gerçekten bunu başarıyor.


Fotoğrafta gördüğünüz gibi kendi fırçası var.Arkadan çevirilerek ürünün fırçaya gelmesi sağlanıyor.Ben fırça ile göz altıma sürdükten sonra parmağımla veya kapatıcı fırçası ile dağıtıyorum.Kendi fırçası bu iş için yeterli değil.Daha kullanışlı bir fırçası olsaymış daha kullanışlı olucakmış.



Yapısı katı değil.Dağıtılması kolay.Benimkinin rengini ambalaj üzerinde göremedim ama en açığın bir koyusu olması lazım.İlk sürüldüğünde renk çok açık duruyor fakat göz altına yedirdikten sonra açık durmuyor.Benim ten rengim hala tatilden kalma bir iki ton koyu olduğu için çok az açık geliyor bu günlerde.Ama yinede kullanabiliyorum.Kapatıcılığı gayet iyi.Çok koyu göz altlarınız yoksa yeterli gelicektir.


Yukarıdaki fotoğrafta dağıttıktan sonrakini halini görüyorsunuz.Çok güzel sağlıklı ve aydınlık duruyor.Ben 20TL civarına aldım diye hatırlıyorum.İndirimlerde daha uygun bir fiyata alabilirsiniz.6 ml uzunca bir süre idare edicektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top