13 Mart 2013 Çarşamba

Merhaba, Sizler için en trend kıyafetler
, en güzel giyisiler ve dahası günlük yaşamınızda içinde kendiniz özel hissedeceğiniz kombinleri buradan yayınlamaya başlıyorum.
Güzel giyinmek çok pahalı veya çok zor değildir. Hemen her bütçeye uygun gelebilecek birtakım kombin ve sezona uygun kıyafetleri sık aralıklarla buradan sizinle paylaşacağım. Öncelikle bilmeniz gereken şey buradaki markalara bakarak size en uygun olanı seçmenizdir. Dahası bu markalar fahiş fiyatlara satılan ürünler olabilir fakat buradan yola çıkarak sizde bütçenize uygun harika kombinler yaratabilirsiniz. Evet sözü fazla uzatmadan 2013 ilkbahar yaz kıyafetleriyle güzel bir başlangıç yapalım.
 DKNY, Jason Wu,  Belstaff, BCBG Max Azria, Valentino, Tibi

Biraz farklı bir konuyla başlamak istiyorum. Günlük giyimde derinin yeri yadsınamaz derecede büyük. Burada gördüğünüz deri elbiseler sizi katıldığınız bir partide oldukça şık ve farklı gösterecektir.Derinin ışıltılı ve sofistike havası sizi o mekanın gözdesi yapacaktır.İlla tamamen deriden oluşan bir kıyafet giymenize gerek yok. Küçük deri ayrıntıları olan bir elbise bile sizi çok havalı yapacaktır.

2013 baharının en gözde moda trendlerinden olan deri, sadece temel kahve ve siyah renkleri ile sınırlı kalmadan farklı renklerde, farklı stillerde ve formlarda önümüzdeki sezonda  da vazgeçilmezimiz olacak. Kimi zaman zımbalarla asi bir görünüm yaratırken, kimi zaman da kırmızı ve siyahın hakimiyetinde kullananlara seksi bir hava katacak. Görünene o ki, 1960’ların büyük deri modası, 2013 yılında ayni ihtişamıyla kendini tekrarlayacak. Hemen hemen bütün markalar, bahar koleksiyonlarında büyük  yer verdikleri deriye farklı bir  yorum katmış. Rebecca Taylo, açık mavi düz kesimleri ile ağırbaşlı, Proenza Schouler, yeşil ve kırmızı renklerle daha sportif ve Derek Lam  ise  altın ve mavi tonları ile adeta baharı yakalamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top