1 Eylül 2011 Perşembe

0

Fall trends- Just shine

Hey there!
We are officially in fall now. That's a good thing because we don't have to wait it anymore. Here, in Istanbul, the weather is still sunny and shiny. Because of that this post will shine, I guess:) 
I think you can already  tell what my new trend post is about. You are right(as always:)) it is about shiny fall colours. 
Selamlar!!
Artık resmi olarak sonbaharın içindeyiz. Bu iyi bir şey çünkü artık beklemek zorunda kalmayacağız. İstanbul da hava hala güneşli ve parlak olduğu için bu yazının da parlayacağını tahmin ediyorum:)
Sanırım yeni trend yazısının ne hakkında olduğunu çoktan anladınız. Evet(her zaman ki gibi:)) haklısınız. Parlak renkler hakkında olacak kendisi.


I can't say much more about what was going on behind the collection of Balmain but it was the shiniest one. Dresses, pants, skirts, jackets...Shiny, shinier and much more shinier...
Balmain koleksiyonunun sahne arkasında olup bitenler hakkında çok fazla bir şey söyleyemem ama şunu söyleyebilirim ki en çok parlayan koleksiyon Balmain'e aitti. Elbiseler, pantolonlar, etekler, ceketler...Parlak, daha parlak, daha da parlak...


After put the stars on the catwalk, Dolce & Gabbana couldn't let them be dwarf ones. So they make them sparkle.
Dolce&Gabbana podyuma o kadar çok yıldız bırakırsa, onların sönük yıldızlar olmasına izin vermezdi elbette. Onlar da öyle yaptı ve yıldızları parlattı.


Balmain and Dolce&Gabbana weren't shine alone in this season. Calvin Klein, Diane Von Furstenberg and others help them to show the latest trend up.
Balmain ve Dolce&Gabbana parlaklık yarışında yalnız değildi.Calvin Klein, Diane Von Furstenberg ve diğerleri de parlaklığı son trend haline getirmekte onlara yardım ettiler.

All I said is that wear the lights and JUST SHINE for this season. And don't forget to let your feelings follow your outfit.
Aslında tüm söylemek istediğim; bu sezon ışık oyunlarını giyinin ve SADECE PARLAYIN. Ayrıca hislerinizin de kıyafetlerinizi takip etmesini sağlayın.

Kisses
Sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top