1 Nisan 2012 Pazar

0

Out of Stock #1

Mutlu pazarlar herkese.  Biten kozmetik ürünleriyle ilgili postlar yapmaya karar verdim. İlki de bu güne denk geldi:)

Toplu çekim yapamadım, hatta bahsedeceğim 2 ürününü resmi bile yok:(
1. İlk olarak Sephora'nın Oje Temizleyicisi. Paraben ve aseton içermeyen bu ürünü çok merak edip Sephoradan almıştım. Çok kısa bir sürede de bitti. Kokusu beni biraz rahatsız etti sadece. Ama ojeyi çözücülüğü gayet iyi. 2 seferde tüm ojeyi siliyor. Bir kez daha alacağım bir ürün- kokusuna rağmen!

2. The Body Shop El kremi. Oldukça sert geçen kış sebebiyle en çok kullandığım ürünlerden biri de bu oldu. Kokusu çok güzel, nemlendiriciliği de iyidi. Memnun kaldım. Yazısı da buradaydı:)


3. Sephora Cotton Pads. %100 pamuktan üretilmiş bu diskleri makyajımı çıkarmada ve cilt temizliğimde kullandım. Yumuşacıklar, çok çok memnun kaldım. Mutlaka bir paket daha alacağım.


4. Rimmel London Lash Flirt: Bu rimeli severek kullanıyordum ama ne olduysa kurumaya başladı. Ben de kendimce çareler üretmeye çalışırken yapısı iyice bozuldu ve içinde kalan ürün de kullanılamaz hale geldi.

5. Estee Lauder Magnascopic Deluxe boy rimel: Deneme boy rimeldi. (3 veya 4 ml) Kirpikleri kıvırması tam kıvamında olan, oldukça başarılı rimel. Tam boyu da alınabilir.

Sizler neleri tükettiniz son zamanlarda?  Sağlıklı, mutlu bir Nisan ayı diliyorum hepimize;) Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top