24 Mart 2013 Pazar

0

Haftalık Ünlü Stilleri | Mart

    Ünlülerin etkinlikleri bitmez. Bize de onların stilerini derinlemesine incelemek düşüyor. Bu hafta yine birbirinden farklı etkinlik için eventlerde ve sokaklarda boy gösteren ünlülerin stillerine yer verdim. Bana kalırsa bu hafta ünlüler için stil yönünden hayli kötü geçmiş. Özellikle sokaklarda tarz sahibi ünlülerin sayısı bir elimin parmağını geçmeyecek kadar azdı. Yine de arada birkaç tane beğendiğim isim oldu. 


      İlk olarak ünlülerin sokak stilleriyle başlamak istiyorum. Bu hafta sokaklarda en çok boy gösteren ünlümüz Alessandra Ambrosio oldu. Fakat ne yazık ki çok fazla görünmesine onu başarılı kombinlerle göremedim. Yalnızca İsabel Marant kahverengi kovboy botlarını sevdiğimi söyleyebilirim. Bu hafta başarılı bulduğum isimlerden biri Lily Aldridge oldu. Sade ancak etkili parçalar seçerek gayet şık bir görünüme kavuşmuş.


     Drew Barrymore bi yerden bahar moduna geçiş yaptım mesajı verirken diğer yandan kışta kalmaya niyetli gibi. Aksi halde o rengarenk Alicia+ Olivia pantolonun üstüne siyah bluz giymesini başka türlü açıklayamıyorum. 


    Gwen Stefani de desenli pantolon trendine uyum sağlayan ünlülerden olmuş. Bu kadının stilini genel anlamda beğeniyorum. Üstelik onun 43 yaşında olduğuna inanmak için bin şahit gerek! Kate Middleton ise, pijamasıyla karşımıza çıksa yine de asaletten eleganlıktan ölecek. Ne giyse ne yapsa yakışıyor. Son olarak genelde sade ama net seçimler yapan Kate Bosworth deri pantolonlu kombinini sevdiğimi söyleyeceğim.


     Kim Kardashian yeterince dolgun değilmiş gibi bir de gözümüze gözümüze sokmasa keşke. Ayaklarının taştığı o açık ayakkabılar hakkında konuşmayacağım bile. Krysten Ritter genel de benim beğendiğim tarzı olduğunu düşündüğüm bir kadın ancak bu defa pek bir yanılttı beni. Lily Collins'in yırtık jeanli kombinini ise beğendim. Hatta yırtık jeanli kombinler sezonunun açıldığını hatırlayıp mutlu oldum:)


    Lindsay Lohan bu hafta mahkemeye giderken 3.1 Phllip Lim giymeyi tercih etmiş. Ben kendisini oldukça özensiz buldum. Benim gözümde Hollwood'un en iyi sokak stiline sahip ünlülerinden Jessica Alba yine kendi tarzından ödün vermeden şıklığını korumayı başarmış. Zoe Saldana'nın ilkbahar yazın hit trendi siyah-beyaz kombinini ise başarılı buldum.


    Reese Witherspoon' un bahara merhaba dediği Hudson jean ve Westward Leaning gözlükleriyle oluşturduğu kombini de geçer not alıyor. Asaleti ve şıklığı her daim taşıyan Kate Middleton yine oldukça şık görünüyor. Ünlülerin sokak stillerini, mahkeme sonrası kendisini alışverişe veren Lindsay Lohan'ın paspal halleriyle noktalıyorum.


    Bu hafta çeşitli eventlerde yer alan ünlülerin başında ise Diana Kruger ve Thakoon siyah kalem elbisesi geliyor. Diana da her daim asil ve elegan seçimler yaptığını düşündüğüm kadınlardan biri.  Selena Gomez ise gece şovunda Antonio Berardi kalem bir elbise giymiş. Genelde çok başarılı seçimler yaptığını düşünmesem de stilettoyla birleştirdiği bu looktan hoşlandım. Christin Ricci'nin Blackberry Z10'nun tanıtım partisinde giydiği patchwork desenli Clover Canyon elbisesini beğensem de siyah clutch ve ayakkabıyla kombinlemesini çok sevemedim. 


    Jessica Pare'in Prabal Gurung floral desenli elbisesini ve beyaz cap-toe ayakkabısını genel olarak beğenmedim. Bu hafta eventlerde en şık bulduğum ünlülerden birisi de Vanessa Hudgens oldu. Genelde çok beğendiğim isimlerden olmamasına rağmen sarı ışıltılı Alicia+Olivia elbisesine talibim:) Ciara ise Givenchy clutch, deri pantolon ve bomber ceketle spor bir kombin gerçekleştirmişti. 


    Zoe Kravitz'in Alexander Wang elbisesi üstüne tamamen oturuyor olsaydı, o kolyeyi takmamı olsaydı ve ayakkabılarının dizindeki bağı olmasaydı belki de şık kategorisine girebilirdi:)  Tali Lenox bu sezon ünlülerin üzerinden düşürmedikleri 60'lara göz kırpan dama desenli Louis Vuitton giymeyi tercih etmiş ancak ayakkabı, çanta ve şapkaya bir anlam veremedim.  Benim de heyecanla beklediğim Game Of Thrones galasında Victoria Beckham mavi uzun bir elbiseyi giymeyi tercih eden Emilia Clarke kuşkusuz çok şık görünüyordu. 


    Amanda Seyfried'ın geometrik detaylı kalem elbisesi ve Givenchy sandaletleri gayet şık görünüyor. Beni şaşırtarak oldukça iddialı bir Peter Pilotto işlemeli elbise giyen Selena Gomez'i şık bulduğumu söyleyemeyeceğim. Aslında elbise güzel ancak kendisini hala çocuk gibi gördüğüm için olsa gerek ona uygun bulamadım. Shu Pei Qin'in deri detaylı Jason Wu elbisesi fena değil ancak ben kendisinin saçını makyajını ve ayakkbılarını çok sevdim.


    Emmy Rossum'un vitage efektli Tory Burch elbisesi ve gold ayakkabılarla kombinlemeyi tercih etmiş. Laura Bailey'in etek uçları desenli Gucci elbisesine tek kelimeyle bayıldım. Emilia Clarke'ın havalanında giydiği Dries Van Noten tulumunu ise ona çok yakıştırdığımı söyleyemeyeceğim. 


    Emmy Rossum'un Topshop elbisesini çok beğendim ancak elindeki siyah clutch olmasaydı çok daha iyi olacaktı diye düşünüyorum. Rosie Huntington-Whiteley Blackberry Z10'nun tanıtımında oldukça sade bir pantolon bluz kombini yapmış. Adrianne Palicki'nin Temperly London elbisesi kesinlikle bu haftanın en iyilerinden birisi. 


     Sokak kombinlerine bayılsam da özel günlerde her zaman başarılı bulamıyorum Jessica Alba'yı. Kid's Choice Award gecesinde giydiği Mary Katrantzou elbisesini de çok sevdim diyemeyeceğim. Alexandra Daddario'nun Jay Godfrey cut-out elbisesi ise vasat. Tasarımlarına bayıldığım Alicia+Olivia elbise için Bella Thorne maalesef ki iyi görünmüyor.


    Bu hafta etkinliklerde en çok karşımıza çıkan Selena Gomez Kid's Choice Award gecesinde Oscar De La Renta kıyafet ve Gucci ayakkabı tercih etmiş. Son olarak gülmeme hastalığına tutulan Kristen Stewart ve Osman şort-bluz takımıyla yazımı noktalıyorum. Bu aralar eventlerde şort giymek de epey trend görünüyor:)

   Kaynak: celebritystreetstyle, becauseiamfabulous, look.co.uk, justjared, popsugar

    Bu hafta Hollywood ünlüleri için günler eventlerde ve sokaklarda bu şekilde geçmiş. Ben sokaklarda en çok Lily Aldridge ve Jessica Alba'yı eventlerde ise, Vanessa Hudgens'ın Alicia+Olivia elbisesini ve Emilia Clarke ve Victoria Beckham tercihini sevdim. Sizce bu haftanın en şık görünen ünlüsü kim olmuş?


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top