15 Mayıs 2013 Çarşamba

0

2013 'ün En Tehlikeli Trendine Dikkat Edelim Yanlış Yapmayalım !!

2013 yazının en belirgin trendlerinden biri de hacimli volan detaylar. Özellikle Gucci markasının önderliğinde bu akımı yaz aylarında sıkça göreceğimizi şimdiden söyleyebilirim. Ama tabi uyarımı da yapmam gerekiyor. Lütfen minyon tipliler bu akımdan olabildiğince uzak dursunlar. Tabi bir de kilolu olan hanımlarımız bu modellerle kilolarına daha fazla kilo eklemesinler. 


Suzan Sabancı Dinçer Gucci 'nin SS2013 koleksiyonundan ilk giyinen oldu. Bir kişi daha var onu da ileriki günlerde giyenler artınca göreceksiniz :) Omuzlardaki oversize hacimli volanlara sahip güzel mi güzel bu kıyafet ne yazık ki Suzan Sabancı Dinçer 'i tabiri caizse yutuvermiş. Çok ince bir hanım olmasına rağmen şiddetli bir olmamışlık olduğu ortada. 


Aman hanımlar, şimdiden Gucci SS2013 'ten seçim yaparken dikkat edin derim. Çok güzel ve tam yazlık rengarenk nefis bir koleksiyon ama aynı zamanda ciddi anlamda da tehlikeli !



UYARI : Bu post ve görseller ©ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak belirtmek zorundadır. Aksi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top