29 Mayıs 2013 Çarşamba

0

Ofiste Kurabiye Var!


Pazartesi sendrom, peşinden Salı sallanır derken Çarşamba'nın bu kadar keyifli bir hal alacağı aklıma gelmemişti. Kurabiye canavarlarına hitap eden Şeker Hamurlu Kurabiye'nin sahibi Seda Hanım bize o kadar güzel tasarım kurabiyeler gönderdi ki, işin komiği ofis olarak fotoğrafını çekemeden yedik bitirdik :) Allahtan bize gönderdiklerini daha önce kendi sayfasına eklemeyi ihmal etmemiş ki hemen oradan aldım :)

Gün boyu paylaşımlar yapan çalışan bir ekip olarak tam da bize uyan kurabiyeler olmuş. Tabi bize gelenler daha fazla sosyal medya logosu içeriyordu. Tekrar ellerinize sağlık bizi çok mutlu ettiniz :)


Tabi ben akabinde Facebook sayfasını ve Web sitesini inceledim. Açıkçası neler varmış neler diyorum.  


Diş buğdayı partilerinden tutun düğüne kadar geniş bir yelpaze sunan Seda Hanım'ın kurabiyeleri şeker hamurla süsleniyor.  Kurabiyenin yanında cupcake ve muffin yapıyormuş ayrıca. Açıkçası tadını merak etmiyor değilim :) Daha önce yaptığı farklı çalışmaları da buradan sizlerle paylaşmadan geçmem mümkün değil ama daha fazlası için sizin Web sitesine ve Facebook sayfasına gidip görmeniz hatta yetinmeyip yemeniz gerek :)

İletişim: 0532 413 62 03 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top