29 Mayıs 2013 Çarşamba

0

Skort Trendi: Siyah mı Beyaz mı ?

    Son günlerde sokak modasında en çok karşımıza çıkan parçalardan skortlar benim de kalbimi çalmış durumda. Skort nedir hala bilmeyenleriniz var ise kısa bir açıklama yapmak istiyorum. Skirt ve Short' un birleşiminden oluşan bu kelime anlamından da çıkarabileceğiniz gibi, etek görünümlü şortlara deniyor. Özellikle 90'larda ben çocukken bu etek görünümlü şortları çok giyerdim ve bayılırdım. O yüzden, bu trendin geri dönmesi beni çok heyecanlandırıyor. Özellikle Zara' daki modelleri oldukça tercih edilen skortların beyazı mı yoksa siyahı mı daha güzel ben bir türlü karar veremiyorum. Bu yüzden de bu postu en çok da kendime yardımcı olması için hazırladım:)


     Beyaz' ın yazın ruhuna daha uygun olduğunu ve daha çok yakıştığını düşündüğüm için zaman zaman bu renk ağır basıyor. Özellikle renklerle kombinlediğinde müthiş şık sonuçlara ulaştırıyor. Ayrıca beyaz skortların günlük tarza çok daha uygun olduğunu düşünüyorum. Beyaz skortlar sokak modasında nasıl kullanılmış merak ediyorsanız da buyurun.







    Siyah ise, skorlara daha elegan ve şık bir hava katıyor. Ayrıca siyahın ağırlığı skortlara da bir parça yansıyarak günlük kullanımdan bir tık uzaklaştırıyor sanki. Ancak, bunu söylememin nedeni tamamen beyaz ve yaz uyumunun beni aldatması da olabilir. Zira, sokak modasında siyah skortların da müthiş kombinleri var.





    Görsel: pinterest
    Skort alışverişinde siyah mı beyaz mı dilemmasından kurtulamadığım için bu postu hazırlamak istedim. Ancak, her iki renginde ayrı bir havası güzelliği olduğunu düşünüyorum. Peki sizin kararınız hangi renkten yana?
Beni Takip Edin
Pinterest İnstagram Twitter

 © by No Fashion No Passion

Yorum ve Sorularınızı Bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top