28 Mayıs 2013 Salı

0

CILT LEKELERINE SON !



 ARKADAŞLAR ARTIK CİLDİNİZDE OLUŞAN VEYA DOĞUŞTAN OLAN KOYU, KÖTÜ VE CİLDİ BOZAN LEKELERDEN ŞİMDİKİ VERECEĞİM BİLGİLER SAYESİNDE %100 KURTULACAKSIN. AMA BU VERECEĞİM BİLGİLERİ DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE UYGULAMANIZ GEREKMEKTEDİR. ARTIK CİLDİNİZ ÇOK GÜZEL OLACAK. CİLT SORUNU ÇEKMİYECEKSİNİZ. İSTEDİĞİNİZ GİBİ GEZECEK VE  GÜLECEKSİNİZ. ARTIK YÜZÜNÜZDEKİ LEKELERİ KAPATMAK İÇİN SAATLERCE MAKYAJ YAPMAK ZORUNDA KALMAYACAKSINZ.BANA GÜVENİN, YÜZÜNÜZ HER ZAMAN GÜLSÜN. BU BİLGİLER UZMANLAR TARAFINDAN HAZIRLANMIŞ VE ONAYLANMIŞTIR. KESİNLİKLE HİÇ BİR ŞÜPHENİZ OLMASIN.
Koyu lekeler (hiperpigmentasyon) cildin her yerinde görünebilir, ama daha çok yüz, boyun, omuz, kol ve ellerde ortaya çıkmaktadırlar. Yüz lekeleri zararsızdır ama yine de pürüzsüz ve canlı bir cilt görünümü için pek de hoş bir etki vermezler. Bu nedenle birçok kişi yüz lekelerinden kurtulmanın çarelerini aramaktadır. Ev ilaçları koyu lekelerin rengini açmaya yardımcı olabilir ancak düzenli olarak uygulanması gerekmektedir. Aşağıda          uygulayabileceğiniz çeşitli yüz maskeleri yer almaktadır. Herhangi birini seçerek düzenli olarak uygulamanız gerekir. Yüz lekelerinin tedavisi sırasında cildinizin güneş ışınlarından korunması gerekmektedir. Cilt üzerindeki ölü hücreler temizlenerek yeni cilt oluşumu destekleneceğinden dolayı cildiniz güneş ışınlarına karşı daha hassas bir hale gelecektir.

1

Limon suyu ile yüz lekeleri için etkili sonuçlar almak mümkündür. Limon suyu cilt tonunun açılmasına yardımcı olmaktadır. Limon suyunu seyreltmeden cildinize uygulamamanız gerekir. Eşit miktarda suyla limon suyunu seyreltin. Kulak çubuğu yardımıyla yüz lekelerinizin üzerine sürün. Uygulama sonrası güneşe çıkmayın. 15-20 dakika beklettikten sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayın. Günlük olarak bu uygulamayı yapabilirsiniz. Sonuçları altı hafta sonra görmeye başlarsınız.

2

Kırmızı soğanın suyu da yüz lekelerine iyi gelmektedir. Soğan suyu cilt beyazlatıcı içeren özellikleri ile nazik bir peeling işlevi görebilir. Cilt üzerindeki ölü hücreleri kaldırır ve yeni cilt oluşumunu teşvik eder. Soğanı ikiye bölüp yüzünüze ovalayarak da uygulayabilirsiniz.

3

Bir limon suyu veya portakal suyundan ½ çay kaşığı ve elma sirkesinden 1 çay kaşığı miktarını küçük bir kase içinde birleştirin. Elde ettiğiniz karışımı yüz lekeleri üzerine sürün. 20 dakika beklettikten sonra ılık su ile cildinizi durulayın.

4
portakal suyu


portakal suyu

Ihlamur ve portakal suyu da yüz lekeleri için çözüm olarak kullanılabilir. Kulak çubuğu yardımıyla yüz lekelerinizin üzerine ıhlamur veya portakal suyunu sürün ve kuruyana kadar cilt üzerinde bırakın ve durulayın.

5

Orta boy bir patatesi rendeleyin ve yüzünüze uygulayın. 10 dakika bekletin ve ılık suyla yüzünüzü yıkayın.

6

Yüz lekeleri için ekşi süt ya da ayran da kullanabilirsiniz. Sütteki laktik asit cilt ağartıcı etkiye sahiptir. Laktik asit cildi tahriş etmez ve hassas cilt üzerinde de kullanılabilir. Ayran veya ekşi süt ile eşit miktardaki balı birleştirin. Bal cilt oluşumunu teşvik eder ve aynı zamanda tek başına cilt üzerine tatbik edilebilir çünkü bal cilde çok faydalıdır.Karışım içine buğday tohumu da ekleyebilirsiniz. Elde ettiğiniz maskeyi yüzünüze uyguladıktan sonra 15 dakika bekletin ve ılık suyla yüzünüzü yıkayın.

7

Yüz lekelerinizi tedavi ettiğiniz süreçte ve mümkünse her zaman güneşe çıkarken 30 koruma faktörlü bir güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin. Düzenli kullanım ile, güneş kremi cilt kanserine yakalanma riskini en aza indirmeye yardımcı olacak ve aynı zamanda cilt kuruluğunu önler.

8

Duş sırasında yüz lekeleri üzerine Aloe Vera jeli sürün. Isı gözenekleri açmak ve aloe vera jelin yüz lekelerinin derinliklerine kadar emilebilmesi için yardımcı olacaktır. Aloe Vera zamanla yüz lekelerini hafifletici bir madde içerir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top