9 Mayıs 2013 Perşembe

0

Artık Sosyetem Yıldızları Bile Zorluyor..


1 hafta içinde Aslı Şen ve Begüm Şen 'in bende uyandırdığı his aynen budur. Aslı Şen 'in üstünde gördüğünüz Lanvin elbiseyi ilk Kim Kardashian 'ın üstünde görmüştüm. Ama ne görmek ?! Caanım güzelliğe elbise demek için bin şahit gerekir. O derece sefil hallerdeydi. Göğüslerin görüntüsü insanlıktan çıkmış bambaşka bir boyuta geçmiş. Sonra Zoe Saldana durumu biraz kurtarır gibi oldu ama elbise üstünde sönük kalmıştı. İncecik fiziği ne yazık ki elbiseyi dolduramamış sakil bir durum oluşturmuştu..Aslı Şen 'i gördüğümde ise işte budur dedim. Çok ince değil ama orantılı hoş kıvrımlara sahip. Doğal olarak elbiseye de hayat vermiş. Saçları, makyajı, şeffaf Gucci clutchı ve elbisenin rengine uygun ayakkabı seçimiyle çok hoş bir şıklık içinde.


Olivia Palermo 'nun üstündeki Louis Vuitton ceketi ise taaa ocak ayında Begüm Şen giymişti. Ceket Olivia 'nın üstünde alalade görünürken Begüm Şen 'in üstünde ise ben burdayım ve hayatımdan çook memnunum der gibi ışıl ışıl. Olivia 'nın ayakkabı seçimi sırıtmışken Begüm Şen daha iddialı olmasına rağmen beyaz ayakkabısıyla şahane bir uyum yakalamış. Tabi Begüm Şen 'in daha havalı görünmesinin en önemli sebeplerinden biri de uzun boyu ve gösterişli havası. Ama sadece bununla değil saçı, makyajı ve aksesuarlarıyla da Begüm Şen Olivia Palermo 'yu adamakıllı sollamış.



UYARI : Bu post ve görseller ©ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak belirtmek zorundadır. Aksi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top