23 Mayıs 2013 Perşembe

0

HAYAT PAYLAŞIM ve DAYANIŞMA DERNEĞİ


Bu postu yapmak keyif verici. Kuran, emeği geçen, büyük küçük yardımı olan herkesi canı gönülden kutlarım. HAYAT PAYLAŞIM ve DAYANIŞMA DERNEĞİ daha çok yeni. Monik İpekel başkanlığında Fatoş Altınbaş Sarıgül, Sitare Akdilek, Revna Demirören, Demet Sabancı Çetindoğan, Ayşegül Toplusoy ve Prof.Dr.Selahattin Kuru tarafından 2013 senesinin Ocak ayında kuruldu. Geçtiğimiz gün düzenlediği tanışma ve bahar davetinde de derneğin ilk projesi için ciddi gelir elde edildi.


İnşaatı KİPTAŞ tarafından tamamlanacak olan "Polis Amca Bedensel Engelliler Yaşam Merkezi" projesinin tüm iç donatımının tamamlanmasını üstlenmiş olan dernek, yaşam merkezi tamamlanana dek aktivitelerinin gelirini bu projeye aktaracak. 

Davetin sponsorluğunu üstlenen ASSOS mücevherat bununla da kalmayıp 150 adet bilekliğin satışından elde edilen geliri HAYAT PAYLAŞIM ve DAYANIŞMA DERNEĞİ 'ne bağışladı. Tüm büyük markaların bu tarz sosyal projelerde rol almalarını dilerim. 

Derneğin en ses getiren projesi ise hiç kuşkusuz 31 Ağustos tarihinde Harbiye Açıkhava Tiyatrosu 'nda gerçekleşek olan Tarkan konseri olacak. Elde edilen tüm gelir yaşam merkezi projesine aktarılacak. 

Bunlar güzel şeyler. Yazması, sizlere haber vermesi bile mutluluk verici. Yer yer bu tarz sosyal sorumluluk, dernek projelerini sizlere duyurmaya çalışacağım. 

Bu projeye katkım olsun istiyorsanız buyrun hesap numaraları. Miktar önemli değil. Gönlünüzden ne koparsa bütçeniz ne kadarına uygunsa. Yeter ki hepimizin küçük büyük katkısı olsun. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top