23 Mayıs 2013 Perşembe

0

vero moda 2013 etek modelleri : parıltılı taşlar

Danimarka çıkışlı moda markası Vero Moda 2013 etek modelleri koleksiyonu ile taşların parıltıları ve çizgilerin modern duruşunu etekleri ile birleştiriyor. Yaz aylarının sıcak havalarına serin alternatifler sunan marka özellikle kısa etek modelleri ve bu eteklerde kullandığı dantel detayları, parlak taşları ve muhteşem tasarım çizgileri ile çok sevilecek modeller yaratıyor.
Farklı tarzlara hitap eden koleksiyon,yaza özel desenli etekler ve çiçekli etek modelleri doğal ve sevimli bir görünüm, günlük giyelebilecek etek modellerinden, davet ve gecelere özel modellere kadar geniş bir konsepte sahip diyebiliriz. Markanın 2013 yazı için seçtiği renkler ise, yazın canlı renkleri, yeşil, mavi, kırmızı, pembe ve yeşil. Özellikle Abiye etek, gece ve davetler için etek modellerinde ise bej, krem, siyah, transparan renkler ön plana çıkıyor. Tüllü etekler fazlaca bulunduğu, ve yarı transparan eteklerin tatil hazılığında olan herkese kullanışlı seçenekler sunduğu koleksiyon indirimli fiyatları ile dikkat çekiyor. Özellikle rahatlığı ön planda olduğu pileli etekler serinlik için birebir.

Gece ve gündüz için çok güzel seçenekler sunan Vero Moda 2013 etek koleksiyonunu tüm moda tutkunları öneriyoruz. Yaz için etek arıyorsanız ilk seçeneğiniz markaların başında bizce Vero Moda olmalı.

































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top