27 Şubat 2013 Çarşamba

0

DIAMOND LINE 'dan Nefis Bir Kolye Kazanmak İsteyenler BURAYA :)

Siz okuyucularıma verdiğim hediyeler tüm hızıyla devam ediyor :) Sırada DIAMOND LINE imzalı nefis güzellikte bir kolye var. Ama tabi her güzel şeye kolay kavuşamayız misali bu kolyeye sahip olmak için de bazı şartlar var.



Kolye, Ebru Çerezci tarafından tasarlanan Hiref for DIAMOND LINE Tutku koleksiyonundan. Tamamen el işçiliği ile 8 ayar altın kullanılarak üretilmiş olup üzerinde 0.36 ct elmas bulunmaktadır. Kolyenin satış fiyatı 900 $ 'dır.

Çekilişe katılmak için öncekiler gibi sizlere herhangi bir soru sormuyorum :) 

Sadece DIAMOND LINE 'ın facebook sayfasını beğenmeniz ve twitter sayfasını takibe almanız yeterli olacaktır. 

* DIAMOND LINE Facebook hesabına katılım için TIKLA
* DIAMOND LINE Twitter hesabına katılım için TIKLA
* Yorumunuzda Facebook ve Twitter hesaplarına hangi isimle katıldığınızı belirmeniz gerekiyor.
* Yorumunuzda AD ve SOYADINIZI belirtmeniz gerekiyor.
* Yorumunuzda size ait geçerli bir MAIL ADRESİ yazmanız gerekiyor.

Her zamanki gibi ADSIZ ve yorumunda herhangi bir isim ve mail adresi belirtmeyenlerin yorumu onaylanmayacaktır. O yüzden isminizle birlikte mail adresinizi yazmayı sakın unutmayın.

Çekiliş dışında kişisel bir yorum yazmayın çünkü yayınlanmayacak. Bu post altında sadece çekiliş için yorumlara yer verilecek. Şayet sorunuz varsa bana mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

Katılım süresi 4 Mart Pazartesi Saat 14:00 'te sona erecektir. Süre bitiminde Random.Org 'un belirlediği numaraya denk gelen yorumun sahibi kazanan talihli olacaktır. Kazanan kişi belirlenir belirlenmez hemen yorumunda verdiği mail adresi aracılığıyla kendisiyle irtibata geçeceğim. Kargo ücreti firmaya aittir.

ÖNEMLİ : Çekiliş dünyanın neresinde olursanız olun tüm okuyucularıma açıktır. Fakat yurtdışında yaşayanlara gümrük kanunları nedeniyle mücevher gönderimi yapılamıyor. Bu yüzden şayet kazanan talihli yurtdışında oturuyorsa ürünü teslim etmek için Türkiye adresi istenecektir.  

İşin bir de magazinel kısmı var ki bunu belirtmeden olmaz :) Jennifer Lopez İstanbul konseri için geldiğinde kendisine bu kolyenin bileziği hediye edilmiştir. Ne yazık ki elimde düşük çözünürlü bir resmi var. Ama hediyesini çok beğendiğini ve hemen kullandığının notunu da düşmem gerekir :)



Çekiliş süresinin bitimine kadar post yazmayacağım. Ama davetlerden şık bulduğum isimlerin, moda haftalarında beğendiğim koleksiyonların ve güncel görsellerin paylaşımına hem twitter hem de instagram hesabımdan devam edeceğim. Yani ayrı gayrı düşmek yok :)

Şimdiden herkese bol bol şans diliyorum, DIAMOND LINE 'a teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top