23 Şubat 2013 Cumartesi

0

MİLFÖYLÜ ELMALI PASTA




ÇOK PRATİK BİR TARİF GEÇEN GÜN NURSEVİN ARKADAŞIMIN BLOĞUNDA GÖRDÜM BU TARİFİ HEMEN DENEDİM HARİKA OLDU ANİDEN GELEN MİSAFİR İÇİN PRATİK YAPIMI KOLAY  iÇ MALZEMESİ OLARAK DAHA ÖNCE YAPTIĞIM ELMALI PASTA İÇ MALZEMESİNİ KULLANDIM MİLFÖYLERİ ÇÖZÜLMESİ İÇİN TEPSİYE DİZİYORUZ. MİLFÖYÜ DÖRDE BÖLÜYORUZ. İÇ MALZEMESİNİ KOYUP RESİMDEKİ ÇEKİLDE KATLAYIP KÜRDANLA TUTTURUYORUZ 200 ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRİP ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİ SERPİYORUZ.

AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top