7 Şubat 2014 Cuma

0

2014 Grammy Ödül Töreni


      Pazar gecesi düzenlenen törenle sahiplerini bulan Grammy Müzik Ödülleri şıklık yarışının yaşandığı bir kırmızı halıya yol açtı. Ödül töreni sezonun değiştiği bir dönemde gerçekleştiği için ünlülerde yeni sezonun tasarımlarını ve trend yansımalarını gördük. Kırmızı halıda gecenin trendi metalik dokular ve işlemeler olurken beyaz ve tonları da sıklıkla görüldü.

      Kırmızı halının en dikkat çekeni Valentino`nun taze coture tasarımıyla boy gösteren Katy Perry oldu. Nota baskıları elbiseyi daha özel kılarken organze tüllerin yarattığı etkiyle ünlü şarkıcı prenses gibi görünüyordu.

      Gecenin en şık isimleri elbisesinin ağırlığından şikayet eden Taylor Swift, modern görünümüyle Rita Ora, işlemeli kıyafetiyle Ciara ve gold straples elbisesiyle Chissy Teigen oldu. Kırmızı halının Beyonce ve Paris hilton başta olmak üzere en çok tercih edilen tasarımcı Michael Costello olarak herkesi şaşırttı.

        Bu yıl Grammy`ye katılmayan Rıhanna, Selena Gomez ve Miley Cyrus ise hem gecede hemde kırmızı halıda eksiliklerini hissettirdi.


KATY PERRY - VALENTINO COUTURE

 
BEYONCE - MICHEAL COSTELLO
MADONNA - RALPH LAUREN
PARIS HILTON - MICHEAL COSTELLO
TAYLOR SWIFT - GUCCI
PAULA PATTON - DAVID YURMAN
SKYLAR GREY - MICHEAL COSTELLO
CIARA - EEMILIO PUCCI
RITA ORA - LANVIN
ZENDAYA ROSHON - EMANUEL UNGARO
CHRISSY TEIGEN - JOHANNA JOHNSON
KAREY MUSGRAVES - ARMANI PRIVE
ANNA KENDRICK - AZZARO
AMBER ROSE - NAEEM KHAN
IGGY AZELEA - ELIE SAAB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top