10 Şubat 2014 Pazartesi

0

GREYDER İLE WESTERN RUHUNU AYAKLARINIZDA HİSSEDİN


Kendine özgü tasarım anlayışı sayesinde, uzun yıllardır kadınların yakın markajında olan Greyder, 2014 kış koleksiyonunda yer alan kısa ve topuklu botlarıyla Western ruhunu şıklığınıza taşımanızı sağlıyor. Greyder, bileğe doğru incelerek uzayan kovboy tarzı botlarıyla kusursuz bir zarafete davet ederken, tabanında kare ve üçgen topuğuyla Western esintilerini adımlarınıza yansıtıyor.

Kovboy botların asi ruhu, Greyder’in elegan duruşuyla birleşiyor

Bot modellerinde derinin asil duruşunu zımba ve toka detaylarıyla tamamlayarak kadınlara bütünsel bir şıklık sunan Greyder, nostaljik görünümü ve konforlu iç yapısıyla ne istediğini bilen kadınları kendine hayran bırakıyor. Bileğin orta gövdesini saran kemeriyle özgür ruhunu sergileyen Greyder kovboy botlar, kış şıklığını doruklarda yaşayarak kendini şımartmak isteyen kadınlara hitap ediyor.

Siyah ve kahvenin farklı tonlarındaki Greyder kovboy botlar; country tarzı gömlek, elbise ve jean pantolonlar ile başarılı kombinlere imza atarak, kış şıklığınıza ortak olmaya geliyor. Oval burun formuyla Boho chic tarzına farklı bir yorum katan Greyder’in kısa ve topuklu botlarıyla siz de şıklığınızı tamamlayabilir, her adımda mutlu olabilirsiniz.


199 TL
189 TL
189 TL
199 TL


www.greyder.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top