9 Şubat 2014 Pazar

0

2014 YILBAŞI KOMBİN ÖNERİLERİ

   2014 Yılbaşı kombinlerimiz ünlülerin giydiği ve mankenlerin denediği çok önemli moda sevlerin hazırladığı ve bizlerin özenle seçtiği  kombilerdir. Öncelikle kendimize elbise kombini seçeceğimiz zaman nelere dikkat etmeliyiz ? İlk olarak kendimize elbise kombini aldığımız zaman bütcemizi düşünmeliyiz. Kendimize kombin yapacağız diye bütcenize zarar verecek davranışlarda bulunmanızı önermem. Vücut hatlarınızı iyi bilmeniz gerekir. Eğer vücudunuza elbisenin oturmasını istiyorsanız  vücut hatlarınızı iyi bilmeniz gerekmektedir. Bir diğer husus marka ve renktir. Büyük markaların elbiseleri çok kullanışlı ve çabuk bozulmayan, kaliteli mazemeden üretilir. Ama ucuz ve markasız elbiseler 2-3 yıkamadan sonra ilk rengini kaybeder ve yıpranmaya başlar. Tabi bu kişinin bütcesine bağlıdır. Size illa kaliteli elbise alın ve bütcenize zarar verin demiyorum. Ama şöyle bir öneride buluna bilirim.
- Kendinize ucuz elbiselerden 4-5 tane alacağınıza paranızı biriktirip daha kaliteli ve marka değeri olan ürünleri alın derim. Çünkü bu tür kombinler toplum tarafından daha çok ilgi görmenizi sağlıyabilir.

 Yılbaşı modunuza göre ünlü isimlerden ve tasarımcılardan aldığım ilhamla size rehberlik etmek için yola çıktım. Peki siz yeni yıla kusursuz bir şıklıkla merhaba demeye hazır mısınız?


     Sofia Vergara`nın geçtiğimiz Emmy ödüllerindeki görüntüsü yılbaşı gecesi gösterişli bir davete katılacakların ilham perisi olabilir. Sofia bu kombiniyle kırmızı bir elbiseyi büyük taşlı küpelerle kullanmamız konusunda adeta bizi yüreklendiriyor. Benimde bu ilhamla oluşturduğum kombinde kırmızıyla genellikle kullanılan siyah, gold ve lame renklerin dışına çıkarak kırmızı ve yeşilin zarafet dolu halleri sergileniyor.
1. Saint Laurent Hand Pleated Elbise $9,950
2. Zara Suede Leather Ayakkabı $80
3. Alice & Olivia Ella Haircalf Cluthc $345
4. Lanvin Babylon Küpe $1,570

 


     Victoria Beckham`ın bir ödül töreninde ki siyah ve gold renklerde ki cool görünümü bana ilham vererek bu kombini oluşturmama neden oldu. Antonia Berardi tasarımı bu kuyruk tulumun ( Tulum daha önce de Golden Horse ödüllerinde Sammi Cheng tarafından giyilmişti. ) başrolünde olduğu kombinde hiç kuşkusuz siyahın en güçlü hallerinden biri görülüyor.
1. Antonio Berardi Crepe Cape Tulum $3,725
2. Christian Louboutin So Kate Ayakkabı €395
3. Alexander McQueen De Manta Clutch $777
4. Gıuseppe Zanotti Design Kolye $1,395


     Acne`nin bu tasarımı elek elbiselerin ultra modern bir hali. Oldukça iddialı bu kombinde diz üstü çizmeler olmazsa olmaz. Portföye gelirsekte yılbaşı gecesi için daha fazla gerekmez miydi ? Bu kombin sayesinde yılbaşı akşamı güçlü ve az parçayla unutulmaz bir şıklık yakalayabilirsiniz.
1. Acne Tops $1,110
2. Christian Louboutin Louise Diz Üstü Çizme $1,786
3. Dolce&Gabbana Miss Dea Clutch $3,950 barneys.com
4. Chanel Ecriture Eyeliner $34 bergdorfgoodman.com


     Alexander Vauthier`in bu müthiş elbisesinden aldığı ilhamla derin yırtmaçlı bir eteğin üzerine klasik bir ceket ve içine de kombinin en iddialı parçası büstiyer sonuç olarakta işte sade ama seksi bir yılbaşı şılıklğı...
1. Helmut Lang Scrunched Ceket €372
2. H&M Tressi Büstiyer €35
3. Miss Selfridge Zip Maxi Etek $38
4. Jimmy Choo Lang Metallic Ayakkabı $850 luisaviaroma.com
5. Nikos Koulis Black Gold Diamonds Yüzük €4.100


    Yılbaşı gecesi için Kate Middleton`ın ışıltısından ve zarafetinden ilham almak isterseniz bu kombin tam size göre demektir. Düşesin unutulmaz mavi renkteki elbisesiyle neredeyse aynı rengi taşıyan kadife elbise siyahın büyüsüyle tamamlanıyor.
1. Ariella Amelie Velvet Elbise €159
2. Christian Louboutin Philear Suede Ayakkabı $745 neimanmarcus.com
3. House Of Harlow Danielle Clutch $195
4. Givenchy Hematite Tone Swarovski Küpe $68


     Olivia Palermo`nun moda haftasından radarımıza takılan bu görünümüyle yılbaşında katılacağınız partinin en şıkı bile olabilirsiniz. Yılbaşı gecesi için en uygun rengin siyah olduğunu düşündüğüm için yine siyahın hakim olduğu bir kombinle karşınızdayım.
1. Helmut Lang Scruched Ceket €372
2. Tibi Silk Faille Cropped Üst $298
3. Simone Rocha Mesh Pleat Etek $449
4. Charlotte Olympia Pandora Leopard Clutch $1,485
5. Jason Wu Lace Up Lattice Bot €1,815
6. Sara Design Black Snake Wrap Saat $198


     Alexa Chung`un geçtiğimiz günlerdeki bu şıklığı yılbaşı için herkese ilham verebilir. Benim kombinimde ise kışın rüya rengi pembe ışıltısıyla göz dolduruyor.
1. Asos Cable Sweater €15
2. Topshop Pink Sequin Pencil Etek $110
3. Forever New Daisy Lace Çanta $65
4. Zara Pale Pink Ayakkabı
5. Juicy Couture Kol Saati $175


    Miranda Kerr`in deri pantolon, sivri burunlar ve kırmızılı bu kombininden ilham almamak imkanız. Elegan şıklığıyla beğeni toplayan ünlü manken görünümünde de tamamen bu yansıtıyor.
1. Alexander McQueen Chenille Jacquard Sweater $777 netaporter.com
2. The Row Leather Skinny Pantolon €1,470 netaporter.com
3. Givenchy Antigona Large Çanta €1,304
4. Christian Louboutin Ograda Strap Ayakkabı $765 neimanmarcus.com
5. Guess Metallic Leather Kol Saati $235

                                                                      

                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top