19 Şubat 2014 Çarşamba

0

Koton 2014 Abiye ve Elbise Modelleri

koton, 2014 elbise modelleri, 2014 abiye modelleri, tüllü abiye, çiçekli elbise, yazlık elbise, transparan elbise,
Herkesin alışveriş yaparken ilk uğradığı duraklardan biri olan Koton markasının 2014 abiye ve elbise modellerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. Diğer silerin aksine sitemizde Koton'un en son abiye modellerini ve elbise modellerini inceleyebilirsiniz.

uzun siyah abiye, 2014 abiye modellerikısa çizgili elbise, iş elbisesi
 Bu sene Koton, yaza özel çok şık elbise modellerini bizlere sunuyor. Desenli ve baskılı elbise modelleri sevenler, koton koleksiyonundan onlarca elbise beğenebilir. Genel olarak uzun elbise modelleri, çiçek desenleri asimetrik desenler ile süslenmiş onlarca elbise modeli bu koleksiyonda yer almakta. Hafif renkler üzerine canlı çiçek desenleri, simetrik desenler ilk göze çarpan detaylar. Ayrıca serin havalara özel kot elbiseler, önüz kısa arkası uzun modeller koton en şık elbise modellerini oluşturmakta. Tüllü elbise sevenler, transparan detaylardan hoşlanan sizi oldukça çekici gösterecek elbise modellerini çok uygun fiyatlar ile koton mağazalarında bulabilirsiniz. Desenlerde kullanılan afrikaya özgü renk seçimleri ise kışkırtıcı ve doğal görüntüler sunmakta.
 
tüll elbise, desenli elbise, önü kısa elbise
Koton 2014 abiye modelleri ise daha çok siyah renk uzerine yoğunlaşmış. Siyah üzerine parlak taşlar, yaka detayları, derin yırtmaçlı abiyeler, koton abiye modellerini anlatmak için en doğru kelimeler. Uzun abiye modelleri arayanlar koton'da istediklerini bulacaklardır. Aşağıda sizler için seçtiğim modelleri inceleyebilir koleksiyonun tümü hakkında fikir edinebilirsiniz.






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top