15 Şubat 2013 Cuma
0
MALZEMELER
500 gr tavuk göğüs kuşbaşı
1 kase haşlanmış mantar
1 tatlı kaşığı (silme) köri
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığının ucuyla tereyağı
1 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI
Kuşbaşı tavuk göğüslerini teflon tavada suyunu salıp çekene kadar pişirin.Bir kapta köri,süt,un ve tuzu çırpın.Sosu tavuklarınızın üzerine dökün ve kısık ateşte kıvam alana kadar pişirin.Ocaktan indirmeye yakın Dilimlenmiş haşlanmış mantarları ve tere yağını ekleyin.Karıştırın.Servis edin.
AFİYET OLSUN.
KÖRİ SOSLU MANTARLI TAVUK
MALZEMELER
500 gr tavuk göğüs kuşbaşı
1 kase haşlanmış mantar
1 tatlı kaşığı (silme) köri
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığının ucuyla tereyağı
1 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI
Kuşbaşı tavuk göğüslerini teflon tavada suyunu salıp çekene kadar pişirin.Bir kapta köri,süt,un ve tuzu çırpın.Sosu tavuklarınızın üzerine dökün ve kısık ateşte kıvam alana kadar pişirin.Ocaktan indirmeye yakın Dilimlenmiş haşlanmış mantarları ve tere yağını ekleyin.Karıştırın.Servis edin.
AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder