15 Şubat 2013 Cuma

0

KÖRİ SOSLU MANTARLI TAVUK





MALZEMELER

500 gr tavuk göğüs kuşbaşı
1 kase haşlanmış mantar
1 tatlı kaşığı (silme) köri
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığının ucuyla tereyağı
1 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı tuz


YAPILIŞI

Kuşbaşı tavuk göğüslerini teflon tavada suyunu salıp çekene kadar pişirin.Bir kapta köri,süt,un ve tuzu çırpın.Sosu tavuklarınızın üzerine dökün ve kısık ateşte kıvam alana kadar pişirin.Ocaktan indirmeye yakın Dilimlenmiş haşlanmış mantarları ve tere yağını ekleyin.Karıştırın.Servis edin.

AFİYET OLSUN.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top